FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 3-0

VIDEO "Regele" dictează ritmul » Viitorul a făcut spectacol cu Pandurii și a devenit lider detașat în Liga 1: scor 3-0

Gabi Iancu a înscris golul cu numărul 4 în Liga 1 în acest sezon competițional
Gabi Iancu a înscris golul cu numărul 4 în Liga 1 în acest sezon competițional

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2017 00:00

Viitorul este lider detașat în Liga 1, cu 6 puncte în fața Stelei, după ce i-a ridiculizat pe gorjeni cu un minim de efort.

Pandurii a mers la Ovidiu din postura de victimă sigură, iar teoria s-a confirmat și pe teren. Stoican a declarat înaintea meciului că echipa sa vrea să se ridice la nivelul competiției, doar că jucătorii adunați de prin ligile inferioare sau cu foarte puține prezențe în Liga 1 nu au reușit să reziste nici măcar o repriză în fața puștilor "Regelui".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Viitorul a deținut controlul din primul minut și a jucat relaxată, în fața unor gorjeni inexistenți. Constănțenii au deschis scorul prin Chițu (20), însă tușierul a semnalizat în mod eronat ofsaid, iar tabela a arătat în continuare 0-0. Surugiu a avut singura ocazie a formației lui Stoican, scoasă cu greu de Râmniceanu.

Doar că liderul Ligii 1 nu s-a speriat și a înscris la distanță de 7 minute două goluri, Iancu (30) după ce Morar a nimerit bara, iar tânărul Negoiță i-a ajutat pe constănțeni să intre la pauză cu un avantaj consistent după ce a făcut henț în careu, iar Chițu (37) a avut de îndeplinit doar o formalitate.  

"Briliantul" lui Hagi

Pandurii a demonstrat aseară că doar printr-un miracol poate fi un pericol pentru vreo echipă din partea de sus a clasamentului. Scorul i-a permis lui Hagi să improvizeze introducându-i pe Casap, care a reușit o dublă în Youth League săptămâna trecută, și pe Vână.

Florinel Coman a avut nevoie de doar 10 minute pe teren pentru a marca (81) și a confirmat forma bună pe care a arătat-o în acest sezon, dar și în ultimul meci din Youth League, unde a reușit un gol și două assist-uri!

Viitorul arată excelent, dar mai sunt doar trei meciuri din sezonul regulat şi apoi vine play-off-ul, coşmarul ei de anul trecut, când a obţinut o singură victorie în 10 partide.

Aceeași situație, ani diferiți

După etapa a 23-a în acest sezon, Steaua se află la 6 puncte de primul loc din clasament, ocupat de Viitorul după victoria în fața gorjenilor. Anul trecut, tot după etapa a 23-a, Steaua se afla la aceeași diferență de puncte față de Astra, care a terminat pe același loc sezonul regulat, iar în urma play-off-ului a ieșit campioana României.

Țâru menajat

Bogdan Țâru a fost lăsat pe banca de rezerve de către Gheorghe Hagi, în locul acestuia fiind folosit Hodorogea. Motivul? Țâru avea 3 cartonașe galbene înaintea meciului cu Pandurii, iar "Regele" nu a vrut să riște ca fundașul în vârstă de 22 de ani să ia și al patrulea cartonaș și să îl piardă pentru meciul cu Astra, de duminica viitoare.

"Viitorul este singura echipă din Liga I pe care ai putea să o recunoști și dacă o îmbraci în orice alt tricou!"
Andrei Vochin, analist DolceSport

"I-am întâlnit pe cei mai buni, pe cei care joacă fotbal, cred că viitoarea campioană a României. Suntem departe de ei ca nivel. Ce contează dacă primeam penalty sau nu la câte greșeli am făcut noi?!"
Flavius Stoican, antrenor Pandurii

"Nu trebuie să ne sară lumea în cap, suntem o echipă nou-formată! Dacă vom evolua mereu ca în repriza a doua și cu puțin noroc, ne putem salva de la retrogradare"
Răzvan Stanca, portar Pandurii

viitorul pandurii 3 0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
brandremist
brandremist  •  14 Februarie 2017, 09:39

Au un teren bun, o echipă hotărâtă și joacă un fotbal frumos. Înainte se luptau să nu retrogradeze, iar acum se bat pt titlu. Bravo lor!

dora
dora  •  14 Februarie 2017, 09:16

Atenție la titlu...nu a fost ”scor 3-1”...

ray51
ray51  •  14 Februarie 2017, 09:06

Mai multe organisme din Romania au schimbat regulile in 'timpul jocului'. Propun ca si LPF-ul sa faca o modificare: echipele care intra in play-off sa ramana exact cu punctajul obtinut in campionatul regulat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează