FOTBAL  »  Superliga  »  CONFERINȚĂ DE PRESĂ

VIDEO Reghecampf, dialog aprins cu jurnaliștii la conferința de presă: "Ia spuneți ce jucători am cumpărat noi în vară!" » Motivul schimbării lui Boldrin la pauză

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 09:35

Laurențiu Reghecampf a fost foarte supărat la conferința de presă după înfrângerea cu Astra. Tehnicianul Stelei a explicat schimbările pe care le-a făcut, dar a discutat și despre alte lucruri.

Întrebat despre transferurile din vară, Reghecampf a ținut să clarifice anumite aspecte. Iată mai jos dialogul pe care l-a purtat cu jurnaliștii prezenți la conferință:

- Spuneți dumneavoastră ce jucători am cumpărat!
- Golubovici, Achim
- Nu l-am cumpărat pe Golubovici!
- Ok, au fost transferați...
- Da, Golubovici, Achim, Aganovici. Și ce jucători am mai cumpărat?
- Boldrin! Ok, ați adus ce ați dorit dumneavoastră...
- Ați spus în vară... Noi am adus jucătorii pe care i-am putut aduce la momentul respectiv. Vă aduceți aminte că înainte de preliminariile pentru grupele Europa League patronul nostru a spus că trebuie să așteptăm să ne calificăm. După acea calificare s-au făcut investiții și în continuare se vor face pentru că am adus bani la echipă.
- Păi se poate face performanță în aceste condiții?
- Normal că se poate face! Avem o strategie foarte bună. Dar trebuie să avem și bani să facem asta. Așa se discută. Steaua când vrea un jucător prețul e de 3 ori mai mare.
- Totuși Steaua a investit 4-5 milioane...
- Trebuie să avem răbdare. Cu siguranță vom mai investi...

...despre Golubovici: "Nu știu ce să mai spun despre Golubovici. Ați văzut și ratarea pe care a avut-o, când a tras în bară. Cred că e mai greu să lovești bara la acea fază decât să bagi mingea în poartă, dat fiind faptul că poarta are 7 metri. Nu îmi place să îl critic. Dar mă enervez și eu", a zis Reghecampf la conferința de presă.

...despre schimbarea lui Boldrin: "Boldrin n-a fost în joc, nu a fost cum trebuia. Probabil și-a dorit prea mult. A încercat să facă foarte multe atingeri, loviturile libere nu le-a bătut așa cum trebuia. Dar în continuare rămâne un om important din echipa noastră. Eu nu sunt supărat pe el. Și-a dorit mult probabil pentru că juca împotriva fostei echipe. Nu se poate doar să mergi pe teren și să profiți de tehnica pe care o ai", a mai zis Reghecampf.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (17)
papuravoda
papuravoda  •  12 Decembrie 2016, 23:09

Mda, d-le Reghecampf, mi-aduc aminte de tata: "Bai, zicea catre mine, la jucatorii pe care-i are Barcelona si eu pot fi antrenor". E usor sa fi antrenor cu "crema" jucatorilor din Romania, dar trebuie sa fi cu ce ai la dispozitie, si nici cei de-acum nu sunt slabi. Oricum ai lua-o, valoric sunt peste toate echipele din Romania. Dar daca nu se poate decat cu transferuri rasunatoare, asta e.

896192067117678
Nello Milano  •  12 Decembrie 2016, 22:10

REGHE SI ANDONE SUNT DOUA NULITATI CU ARFE DE ANTRENORI !

896192067117678
Nello Milano  •  12 Decembrie 2016, 22:09
Postat de ionutstv pe 12 Decembrie 2016, 13:06

Reghe si Andone sunt cei mai neinspirati din playoff.

REGHE ? *** ! FCSB ? CLOACA PENITENCIARELOR !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează