FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ACS POLI 1-3

VIDEO Remontada » ACS Poli urcă tot mai sus în clasament: a ajuns pe 4 în play-out după 3-1 cu Pandurii

Hlistei (în alb, în duel cu Străuț) le-a dat gazdelor iluzia unei noi victorii // FOTO Adriana Brujan (Severin)
Hlistei (în alb, în duel cu Străuț) le-a dat gazdelor iluzia unei noi victorii // FOTO Adriana Brujan (Severin)

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 00:00

Bănățenii au reușit o a doua repriză extraordinară și au urcat pe 4 în play-out.

Flavius Stoican a avut mare curaj când a acceptat să preia o echipă fără viitor. De fapt, a preluat doar numele Pandurii, pentru că lotul și l-a format ulterior din jucători din diviziile inferioare sau maximum rezerve prin Liga 1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

De cealaltă parte, Ionuț Popa își poate depune lejer candidatura la titlul de antrenorul anului! Tehnicianul de 63 de ani face minuni pe banca Politehnicii, deși în ultimele săptămâni, din pricina calendarului încărcat, timișorenii au stat mai mult în autocar decât pe terenul de antrenament.

Ieri, gorjenii au intrat mai relaxați pe teren, iar asta s-a văzut. Hlistei a deschis scorul cu un șut spectaculos de la marginea careului, poate cel mai frumos șut de până acum din play-out! Drăghici nu a știut să profite de penalty-ul obținut de Bărbuț, iar Popa l-a penalizat la scurt timp și l-a schimbat cu Neagu.

Când nimeni nu le mai dădea vreo șansă timișorenilor, Pedro Henrique și Bărbuț au întors în doar două minute (70, 72) scorul de pe tabelă în favoarea oaspeților și l-au liniștit pe Ionuț Popa.

Cânu a pus rezultatul la adăpost (86), după ce în primă fază tot el nimerise bara, iar timișorenii i-au administrat prima înfrângere din play-out lui Stoican.

"Cum să dai penalty la o fază din aia?! Că eu aveam 30 de milioane primă și puteam să pierd banii. Bine, până la urmă tot i-am pierdut..."
Flavius Stoican, antrenor Pandurii

"Mi-a dat LPF un comunicat că dacă nu mă prezint cu jucătorii de la echipa mare, și vin cu juniorii, mă ard rău de tot, pe mine, dar și pe echipă. Zău, așa mi-e o frică.... De înnebunesc!"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

"Îi aștept să ne facă și teste anti-doping. Am injectabile, am din astea care se bagă în venă. Mă refer la țuică de prune, de pere, câteodată și din aia de coarne, care-i cea mai bună. Are un efect deosebit. Dacă mai bei după vreo două grătare și un pahar Castel Huniade, ești ca și drogat"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

pandurii acs poli 1 3

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
foxy
foxy  •  08 Aprilie 2017, 23:00

`Remontada`=Coltescu!...Rosu `inventat` si de acolo ,da,`remontada` ..:(((..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează