FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - RAPID 0-1

VIDEO Respiră greu » Rapid s-a impus la limită în deplasarea de la Severin, scor 1-0

Teixeira a marcat al doilea său gol în Liga 1 în acest campionat
Teixeira a marcat al doilea său gol în Liga 1 în acest campionat

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 06 octombrie 2012 22:32

Giuleştenii au forţat pînă au reuşit să deschidă scorul, apoi s-au închis ca un arici şi au trăit periculos finalul meciului.

Rapidul trăieşte în acest sezon cu guri mici de oxigen, dar şi cînd cîştigă dă impresia că nu îşi poate lua mîinile de pe colacul de salvare. Viaţa în Liga 1 se prelungeşte cu ajutorul ghetelor de fotbal, iar gleznele fine de aseară au creionat tot jocul giuleştenilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Milisavljevici - Teixeira - Pancu a fost traseul cel mai îngroşat de markerul statisticienilor, iar o linie neagră, lungă, pe banda dreaptă, a apărut în scheme. Era Wallace, brazilianul trecut fundaş dreapta de Sabău şi de la care au plecat cele mai periculoase faze.

Ilijoski (7) a tras aiurea după ce apărătorul dreapta îi centrase perfect în urma unei curse de 30 de metri. Şutul blocat al vişiniilor a sărit ca la flipper şi a ajuns în celălalt careu. Dar Arnăutu nu e Arnautovici, aşa că a tras cu ochii închişi în Pecanha, iar Vancea a reluat paralel cu poarta! Cu asemenea execuţii te întrebi cum naiba a ajuns Severinul în Liga 1!

Dă gol, apoi omoară fotbalul
Tot Wallace (17) i-a pus mingea pe cap lui Goga, acesta a trimis la colţul lung, dar Marinescu şi-a lăsat mănuşa acolo! Cinci minute mai tîrziu, Wallace a vrut să arate că Rui Duarte poate fi pensionat: a trecut în viteză pe lîngă un adversar, a driblat un altul, însă a fost faultat.

Cornerul scurt de pe partea dreaptă a fost bătut şmechereşte de Milisavljevici. Mingea trimisă aţă, pe jos, în careu, iar Teixeira a pus latul pentru un gol spectaculos: 0-1! De ajuns pentru Sabău, care a reuşit să pună punct unui meci după numai 22 de minute jucate.

Pe lîngă faptul că se transformă ca atitudine într-o echipă mică după ce înscrie, păzindu-şi propriul careu ca pe un fort, Rapidul s-a mulţumit să se lase dominată pînă la final. Şi putea fi şi egalată dacă Mitici, în ultimul minut, avea puţin noroc şi mingea trimisă cu capul nu ocolea de puţin bara.

"Sîntem o echipă în formare, însă devenim din ce în ce mai buni. Scopul nostru este să ajungem pe podium, ne trebuie linişte şi concentrare pentru următoarele partide" (Paul Codrea, mijlocaş Rapid)

"Nu e uşor să cîştigi la Severin! Suferim încă, dar sîntem pe drumul cel bun. Dacă domnul Copos va dori să ne despărţim, nu trebuie să îmi dea nici un ban" (Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Rapid)

"Am avut şansa să facem 1-0, apoi am primit gol şi acolo s-a rupt totul. Am avut ghinion. La Oros trebuia să fie cartonaş roşu!" (Nicolo Napoli, antrenor CS Severin)

527322-caseta-severin-rapid-1-0.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

Bozovici stoper!
Suporterii rapidişti s-au obişnuit deja ca echipa să evolueze meci de meci în alt sistem de joc, însă aseară Ioan Ovidiu Sabău a rotit din nou jucătorii. Herea nu a prins lotul, Nicolae Grigore, răcit, nu a fost nici pe bancă, iar Wallace a jucat fundaş dreapta. Bozovici a intrat ca stoper, întrucît Glauber s-a accidentat la ultimul antrenament, iar tînărul Alexandru Coman a fost titular în linia mediană, alături de Codrea şi de Teixeira.

Au cerut eliminarea lui Oros
În prima repriză, la unul dintre atacurile gazdelor, Arnăutu s-a strecurat în spatele liniei defensive a giuleştenilor, l-a depăşit în viteză pe Oros, însă apărătorul rapidist l-a dat jos la 25 de metri de poartă. Arnăutu ar fi scăpat faţă în faţă cu Pecanha, aşa că Oros a fost avertizat cu cartonaş galben de "centralul" Rusandu, stîrnind furia gazdelor, care au solicitat eliminare. Arbitrul le-a explicat gazdelor că în urmărirea atacantului mai erau doi rapidişti, iar severineanul nu avea controlul total al balonului.

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (14)
sadhowa1000
sadhowa1000  •  11 Octombrie 2012, 19:17

Nunta sau botez? Cauta pe google foto2000drobeta

tigruzzu
tigruzzu  •  07 Octombrie 2012, 14:27
Postat de steaua.2 pe 07 Octombrie 2012, 10:13

Tu intri pe pagina Stelei și postezi mizerii tipice din mahalaua țigănească, eu când intru la voi postez mereu cu respect la adresa clubului și a suporterilor ei !

Nu am fost niciodată pe pagina 5telei. NICIODATĂ! Sănătate.

danibozovici1
danibozovici1  •  07 Octombrie 2012, 13:59
Postat de steaua.2 pe 07 Octombrie 2012, 09:54

A adus 3 puncte mari ! Nici lotul nu este extraordinar !

tre sa te aprob!!nici lot nici antrenor!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează