FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - MIOVENI

VIDEO S-a pripit la debut » Arbitrul Florin Dreve le-a anulat medieşenilor un gol valabil

Florin Dreve e unul dintre pariurile șefului CCA, Ion Crăciunescu
Florin Dreve e unul dintre pariurile șefului CCA, Ion Crăciunescu

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 martie 2012 10:26

La primul său meci în Liga 1, arbitrul Florin Dreve le-a anulat golul victoriei medieşenilor, dictînd un fault în atac la foarfeca lui Frăsinescu. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

De ce s-a temut Mediaşul în meciul cu CS Mioveni nu a scăpat. O echipă arţăgoasă, ordonată şi cravaşată de Marian Pană le-a provocat din nou migrene gazdelor. Ba mai mult, trupa lui Pustai s-a trezit condusă de argeşeni cînd cronometrul partidei abia atinsese cota 10, după o reluare de excepţie a lui Bogdan Stoica. Gaz Metan s-a trezit din pumni, cu concursul lui Cobrea, care a ezitat la o ieşire, iar Markovici a restabilit echilibrul din start (27). La reluare, Pustai a introdus încă două guri de foc, Roman şi Bratu, pentru un asalt total. Şi cînd mingea a găsit ţinta, după foarfeca lui Frăsinescu, arbitrul Florin Dreve, la debutul în Liga 1, s-a pripit, fluierînd un presupus fault în atac la Ayza (85).

"Am risipit punctele pe care le-am cîştigat la Sibiu. Din păcate, atîta am putut cu Mioveniul, la care am pierdut puncte importante" (Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan)

INBOX
- Chiar dacă a fost introdus la pauză în teren în locul lui Muntean, Florin Bratu nu a prins finalul pe teren. "Nu a venit cu un plus, nu a intrat în joc şi de aia am fost nevoit să fac o nouă schimbare", a explicat Pustai.
- Marian Pană: "Am vrut să cîştigăm, am încercat chiar să jucăm cu 3 atacanţi. Cu puţin noroc pe final, puteam cîştiga. Eu sînt mulţumit că echipa vrea să joace fotbal"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  23 Martie 2012, 09:51

MAI CONTEAZA? ce tot atata mai, nati fost in stare sa le dati mai mult de 1 gol la mioveni!!! si , nea anulat 1 gol din foarfeca a lui frasinescu, dar nu conteaza, noi daca eram buni, le dadeam 3-4 goluri la mioveni, le umpleam poarta de goluri, si nu mai avea nimeni de comentat, ca mai anula 1 gol, asta e , dar tot ramaneau 2-3 validate!! ce sa ne mai tot ascundem, asta ne este valoarea, ce mai tot atata!!!

dora
dora  •  21 Martie 2012, 09:34

ne-am cam saturat de experimentele lui Craciunescu cu tinerii arbitrii din Cluj. golul putea fi acordat iar prin minutul 90 a fost sanctionat un presupus fault in atac a lui Roman la Cobrea...eu nu am vazut asa ceva...parca am revazut faza de la Sibiu cu Beto...

terminatorul2
terminatorul2  •  21 Martie 2012, 03:12

Eu zic ca NU a gresit .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează