FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - SPORTUL 1-2

VIDEO S-au făcut de băcănie » Ceahlăul a pierdut pe teren propiu cu Sportul, scor 1-2

Marian Constantinescu (în duel cu Farmache) a prins o zi proastă ieri și a fost schimbat în minutul 55
Marian Constantinescu (în duel cu Farmache) a prins o zi proastă ieri și a fost schimbat în minutul 55

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 23:02

Nemţenii au pierdut aseară fără drept de apel în faţa unei echipe aproape dezmembrate. Fosta ”gaşcă nebună” a marcat două goluri superbe şi a controlat repriza secundă.

Cine zicea că echipele din a doua parte a clasamentului nu pot oferi spectacol? Prima repriză de aseară, de la Piatra-Neamţ, a dat şi goluri frumoase, al lui Lungu a semănat un pic cu al lui Zizou din finala Champions League din 2002, dar şi mult imprevizibil. Fiindcă Sportul, văzută de mulţi ca şi retrogradată şi ruptă de scandaluri interne, a jucat inteligent şi a avut două şuturi pe poartă, ambele materializate cu goluri, unul mai spectaculos decît celălalt.

Moldovenii au avut ratările. Pe lîngă reuşita lui Gafiţa, atacantul-aripă a mai avut o situaţie de a marca în minutul 5, dar a fost prins prea în faţă de pasa lui Stana. Cezar Lungu (12) a scos providenţial în faţa lui Golubovici.

VIDEO: Aici ai rezumatul meciului!

În start de repriză secundă, Ceahlăul a căutat cu disperare egalarea, dar Sportul, pe contraatac, a dat fiori mai reci ca vîntul de la Piatra. Dobre (61) a ţintit, spectaculos, bara! L-a imitat Bădescu (77), de la nemţeni, după ce a driblat trei apărători. Mădălin Popa (89) a trimis înspre nocturnă o minge de gol şi totul s-a dus pe apa neputinţei, Ceahlăul, fără idei şi căzută psihic şi fizic, a capotat iar cînd se aştepta mai puţin.

"Îmi asum eu responsabilitatea eşecului, deşi mi-am atenţionat băieţii că va fi un meci greu. Trebuie să ne revenim ultra-rapid" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

"Ne-am pregătit foarte bine şi cred că e o victorie meritată. Avem un lot puţin numeric, dar sperăm să rămînem în prima ligă" (Daniel Isăilă, antrenor Sportul)

Inbox
- Cezar Lungu a fost titularizat, deşi nu a mai jucat deloc pentru Sportul în amicalele iernii. E singurul portar utilizabil din lot, întrucît conducerea e în conflict cu Ormenişan şi Popescu, din cauze financiare.
- Sportul de-abia a reuşit să pună 4 jucători pe foaia de rezerve, dintre care doi, Şerban şi Ciobanu, sînt juniori, fără nici un meci în Liga 1. Şerban chiar a debutat, fiind introdus în ultimele minute.
- Ceahlăul a confirmat că acasă are mari probleme, avînd al doilea cel mai slab punctaj pe teren propriu dintre echipele Ligii 1. Chiar dacă a învins-o cu 1-0 pe Steaua în tur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
suporter_ssb
suporter_ssb  •  07 Martie 2012, 13:30

Felicitari, Sportul! Bravo Lungu!

alexhaiducu
alexhaiducu  •  06 Martie 2012, 09:21

hai sportul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează