FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - GAZ METAN 2-0

VIDEO Salt spre pace » Oţelul s-a impus în meciul cu Gaz Metan (2-0) şi a urcat pe locul 10 în clasament

Giurgiu a deschis scorul în meciul cu Gaz Metan.
Giurgiu a deschis scorul în meciul cu Gaz Metan.

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 noiembrie 2012 01:50

Moldovenii au cîştigat fără prea mari emoţii, au urcat pe 10 şi au făcut un pas important pentru a reface relaţia cu galeria.

Galaţiul e melancolic după vremurile cînd Oţelul lupta la titlu. Înaintea meciului de aseară, echipa fanion a oraşului se afla pe loc retrogradabil, iar galeria a protestat, refuzînd să vină la stadion. Partida n-a debutat nici ea prea bine pentru elevii lui Tase, care s-au văzut nevoiţi să accepte dominarea Gazului.

VIDEO: Aici ai rezumatul partidei!

Una sterilă pentru că atît Bawab, cît şi Eric arătau precum doi jucători ce participă la un meci de old-boys, obosiţi şi fără chef! Ciucă şi-a încercat în zadar norocul de la distanţă şi cam atît. Gazdele s-au visat în Liga Campionilor şi, după o fază ca la carte, Băjenaru - Neagu - Giurgiu, ultimul a deschis scorul cu o "rachetă sol-aer" de la 20 de metri: 1-0! Era minutul 15, momentul în care fotbalul a intrat la vestiar.

Oţelul s-a mulţumit cu avantajul minor, iar medieşenii au alergat mult, însă fără rost. Numai şutul lui Tahar, din minutul 54, i-a dat emoţii lui Brăneţ pentru că peste trei minute Pena a lovit perfect cu capul centrarea lui Băjenaru. 2-0, a treia victorie în campionat şi formaţia de la Dunăre părăsea zona fierbinte a clasamentului.

Mediaşul n-a mai avut puterea să revină, ar fi putut maximum să reducă din handicap, însă Brăneţ s-a arcuit spectaculos şi a scos de la vinclu mingea trimisă de Eric din lovitură liberă în ultimele secunde ale partidei.

"Gazdele nu au avut multe ocazii de poartă, dar le-a ieşit totul şi au marcat de două ori. Am fost blazaţi, n-am putut să fructificăm nici o oportunitate creată. Cu două victorii în următoarele meciuri putem ieşi din zona aceasta a clasamentului" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

"Mi-e şi frică să zic că am trecut peste perioada proastă în care ne aflam. Din fericire, am cîştigat şi am dat dovadă că avem o echipă bine antrenată. Cei care au intrat pe teren s-au ridicat la nivelul titularilor obişnuiţi" (Narcis Răducan, director general Oţelul)

534639-otelul-gaz.jpg

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
ntfo
ntfo  •  08 Noiembrie 2012, 13:09

Super performanta.Daca o tineti tot asa pana la sfarsitul campionatului urcati pana pe 8.

arbok
arbok  •  05 Noiembrie 2012, 15:09

Citez: "VIDEO Salt spre pace » Oţelul s-a impus în meciul cu Gaz Metan (2-0) şi a urcat pe locul 10 în clasament" Care a urcat pe locul 10 fratilor cand in clasament, tot in clasamentul vostru a-ti pus-o pe locul 12 pe Otelul. Ia uitativa mai bine. Scrieti articole la nimereala doar de dragul de a fi scrise?

stefanu12d
stefanu12d  •  05 Noiembrie 2012, 10:38
Postat de atto1 pe 05 Noiembrie 2012, 09:13

Hai Otelul ! Nu aici e locul tau.

ai dreptate. otelul e pe 12, nu pe 10

Vezi toate comentariile (4)
Comentează