FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - CEAHLĂUL 2-0

VIDEO Salvaţi de Popa » Concordia a luat toate cele trei puncte în meciul cu Ceahlăul, scor 2-0

Adrian Popa a deschis scorul în meciul cu Ceahlăul.
Adrian Popa a deschis scorul în meciul cu Ceahlăul.

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 22:56

Mijlocaşul dreapta o menţine pe Chiajna în cursa pentru evitarea retrogradării, după ce aseară a deschis scorul şi i-a pasat decisiv lui Alex.

Anul 2012 le prinde bine ilfovenilor, care după un tur de campionat extrem de modest au şanse din ce în ce mai mari de a evolua şi la anul în Liga 1, asta după ce au trecut aseară de Ceahlăul, o altă formaţie ce simte fiorii matineului. Prima repriză a fost o nouă interpretare din piesa la modă în Liga 1: "Fotbalul plictisitor!", adică preluări greşite, pase la adversar şi faze de poartă, mai deloc. O singură ocazie, iar asta după 38 de minute, cînd Golubovici a trimis bine cu capul, în vinclu, dar Niţă a respins.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Chinul a continuat şi după pauză, dar noroc cu Popa, acelaşi fotbalist care în urmă cu două săptămîni declanşa scandalul la Rapid, marcînd în prelungiri. Aseară, în minutul 72, a profitat perfect de pasa lui Ilie Iordache şi, cu Ţepeş în spate, l-a învins pe Villadsen. Trei minute mai tîrziu, tot el a luat o acţiune pe cont propriu, a urcat pe dreapta şi i-a centrat lui Alex, care a înscris din doi metri! Suficient pentru ca ilfovenii să-şi asigure toate cele trei puncte, după un meci în care mai multe emoţii le-a oferit nocturna, care a cedat în minutul 88 pentru 4 minute, decît jocul Ceahlăului.

13 puncte au strîns elevii lui Reghecampf în cele 6 meciuri din 2012, cu două mai multe decît acumulaseră în primele 18 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sorin_steaua
sorin_steaua  •  03 Aprilie 2012, 08:49

Bun jucator, asta ar fi bun la Steaua si la Nationala, DA, IL VREM IL STEAUA :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează