FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC BOTOŞANI 3-3

VIDEO Se duce la Ionuţ Chirilă :) Marius Şumudică va da piept în premieră cu marele său duşman

Articol de - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 23:41

Marius Şumudică rămîne pe bancă, iar etapa viitoare, la Iaşi, se va întîlni pentru prima dată cu fostul antrenor al ilfovenilor, Ionuţ Chirilă, în meciul ultimelor clasate.

Dacă Keşeru reuşea să înscrie de unul singur şase goluri într-un meci de campionat, ieri, la Chiajna, a fost recital de goluri, dar marcate de cinci oameni. Unul dintre ele după o execuţie fabuloasă a lui Fulop din lovitură liberă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ilfovenii au fost criticaţi la final de propriul antrenor, Marius Şumudică, care nu l-a iertat nici pe arbitrul Avram: "Sînt foarte supărat pentru că nu am fost în stare să cîştigăm un astfel de meci. Dacă marchezi de trei ori acasă şi totuşi nu cîştigi, pentru că primeşti alte trei goluri, chiar e o problemă mare. E clar că a fost o lipsă de concentrare şi de personalitate. Am jucat bine, dar am luat goluri din faze fixe, ceea ce pînă acum nu se prea întîmpla. Am mai terminat şi jocul în zece oameni, bine, nici nu mă aşteptam la altceva, sînt deja obişnuit cu asta. Nu mai vreau să comentez şi alte decizii, dacă am avut sau nu penalty la 1-0". ,

Penalty inexistent
Surse din cadrul clubului au dezvăluit, înaintea meciului de ieri, că Şumudică urma să fie dat afară dacă pierdea partida cu Botoşani. Şumudică a scăpat momentan de demitere, culmea, cu ajutorul "centralului" Marius Avram, pe care l-a criticat la finalul partidei.

Bucureşteanul a acordat un penalty inexistent pentru Chiajna în minutul 72, atunci cînd Daniel Florea l-a păcălit pe bucureştean şi-a căzut uşor la un duel cu Florin Acsinte.

Boldrin a marcat, aducînd un punct pentru Chiajna şi posibilitatea unei întîlniri-spectacol, etapa viitoare, la Iaşi, atunci cînd Şumudică se va duela cu duşmanul său, Ionuţ Chirilă.

"Au fost cel puţin două faze extrem de importante, care contează enorm în economia unui joc. Nu vreau să jignesc prin ceea ce declar, dar sînt convins că sînt destui oameni de specialitate care vor comenta arbitrajul" (Narcis Răducan, preşedinte Chiajna)

634598-chiajna-botosani-3-3.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close