FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CEAHLĂUL 0-1

VIDEO Se-ncinge hora! » Premieri în Liga 1: Ze Maria la primul succes în România, Torres gol la debut

Articol de - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 22:52

Lupta la retrogradare s-a intensificat şi mai mult după victoria Ceahlăului, aseară, la Chiajna.

Duel al cifrelor, aseară, la Chiajna, din care Ze Maria şi "plăieşii" săi au ieşit marii învingători. Concordia a intrat iar în hora retrogradării, în timp ce reuşita lui Francisco Rodrigues Torres, nici o legătură a brazilianului cu "El Nino", a reaprins speranţele la Piatra Neamţ.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sud-americanul, la prima prezenţă în Liga 1, a marcat, demarcare şi reluare precisă, pentru primul succes al conaţionalului său, Ze Maria, în fotbalul intern. Concordia a fost departe de echipa ce umilea Dinamo cu 3-0 în Ştefan cel Mare, jucătorii au întors spatele fotbalului.

Iar nemţenii au învins din nou după 17 etape! De la meciul din tur cu Chiajna, cînd bătuseră cu 2-0, "dublă" Vlad Achim, revenit şi el în formula de start a galben-negrilor după o pauză de 6 luni. Achim care e un fel de talisman al moldovenilor, cu el în echipă s-au obţinut cele 4 victorii din clasament ale lor.

Nici n-a mai contat pe final de meci eliminarea lui Gorea (76), ilfovenii au plimbat mingea, dar n-au periclitat poarta lui Calancea astfel încît să poată obţine fie şi un amărît de punct. Victoria Ceahlăului a dinamizat, şi mai mult, bătălia încinsă în zona retrogradării.

11 puncte din cele 19 au fost obţinute de nemţeni în deplasare: victorii cu Steaua, cu Pandurii, cu Concordia, remize cu Gaz Metan şi cu Rapid

4 luni şi două săptămîni trecuseră de la precedenta înfrîngere a Concordiei în campionat, 0-1, cu Steaua

"Băieţii mi-au arătat caracter. Din păcate, nu putem juca împotriva Chiajnei toate meciurile din Liga 1, ar fi fost bine. Am schimbat mentalitatea, stăm bine tactic, sperăm în salvarea de la retrogradare. Mai avem 11 finale" (Ze Maria, antrenor Ceahlăul)

"N-am gestionat bine momentele de după victoria cu Dinamo. Uneori, fotbalul e nedrept. Noi trebuie să facem puncte ca să ne salvăm de la retrogradare, nu ne băteam la cupele europene" (Marius Şumudică, antrenor Concordia)

656290-chiajna-ceahlaul-0-1.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  24 Martie 2015, 13:14

CHIAJNA e u focar de infectie ptr spalare de bani si Pariuri ptr intra fonsdurile unde trebe de nu e desfintat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează