FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - VIITORUL 0-4

VIDEO Se vede mîna lu' Gigi! :D Viitorul s-a impus la scor în primul meci cu Gigi Becali angajat la Academie, 4-0 cu Corona

Bogdan Bălaș (Brașov)
Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 23:22

În prima zi în care Becali a lucrat pentru Academia lui Hagi, Viitorul a bifat 3 puncte imense la Braşov, în faţa ultimei clasate.

Angajarea lui Gigi Becali, care a primit de ieri permisiunea de a lucra într-un birou al Academiei lui Gică Hagi, în localitatea Ovidiu, a fost o carte cîştigătoare pentru Viitorul. Dică şi compania au mers sub Tîmpa pentru meciul cu Corona şi timp de 90 de minute au tras aer tare în piept.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Succesul a fost rezolvat repede. Mitrea a bătut perfect o lovitură liberă de la 22 de metri, mingea s-a dus la rădăcina barei din stînga lui Dănălache (4), după care o cursă pe dreapta a lui Mitriţă a fost transformată în gol de Florin Tănase (17).

Cu avans de două goluri după primul sfert de oră, puştii lui Hagi şi-au permis apoi să zburde şi chiar să-i ofere veteranului Dică luxul de a rata un penalty (36): şut în bară. Repriza secundă s-a jucat la trecerea timpului. Viitorul a mai pus o dată mingea pe var, însă Larie l-a imitat pe Dică şi a tras în portar (75)!

S-a făcut 0-3 pentru că Lazăr a reuşit o execuţie care aproape că dispăruse din Liga 1 din momentul în care Adrian Ilie a plecat de la Steaua la Galatasaray: şut în diagonală, cu boltă, balonul s-a oprit în vinclu.

S-a terminat 0-4, după golul lui Axente. Victorie mare pentru Hagi în tentativa de a evita retrogradarea, însă urmează un final de sezon dramatic, cu meciuri, în ordine, cu: U Cluj, Pandurii, Petrolul, Oţelul şi Ceahlăul.

"Nu am scăpat de retrogradare! Am făcut doar un pas spre salvare, mai avem nevoie de victorii şi sper să le obţinem pe viitor" (Nicolae Dică, atacant Viitorul)

614999-corona-viitorul-0-4.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
lau78
lau78  •  29 Aprilie 2014, 20:42

Dle. Cuibar , titlul l-ai dat ca si numele tau, vrei sa fii ironic, dar dai prost rau ! Viitorul este o echipa de tineri talentati si Hagi se chinuie si el sa faca treaba din buzunarul propriu, iar eu zic sa fie sprijinit macar moral pentru treaba buna pe care o face ! Respect Gica !

cronchicronc
cronchicronc  •  29 Aprilie 2014, 16:51

s-au speriat aia ca-i arde jj la contracte!

danvaideeni
danvaideeni  •  29 Aprilie 2014, 14:38
Postat de kilimanjaro pe 29 Aprilie 2014, 10:08

Da, e voie, caci ambele echipe fac parte din aceiasi cooperativă. becali e stapanul, hagi e argatul iar rezultatele jocurilor lor comune sunt bine stabilite pe urmatorul cincinal.Asteptam cu drag revoluția oilor :))))

Superb spus Bravo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează