FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BRAŞOV 2-1

VIDEO Show de final » Gaz Metan a decis meciul cu FC Braşov, 2-1, încă din primele 15 minute

Articol de - Publicat sambata, 06 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 decembrie 2014 00:31

Gaz Metan s-a trezit după demisia lui Dulca şi a învins Braşovul la capătul unui meci spectaculos


Start nebun de meci la Mediaş! Doar de 160 de secunde a avut nevoie Gazul să deschidă scorul cu Braşovul. Llullaku a profitat de o indecizie a stoperilor adverşi, marcînd din 7 metri. După nici 100 de secunde şi-a trecut în cont "dubla", iar gazdele sperau la prima victorie după o secetă de 9 partide. Peste un minut, oaspeţii au avut şansa egalării, însă Constantinescu a şutat slab de la punctul cu var, după ce tot el obţinuse penalty-ul.

Click aici pentru VIDEO!

Nebunia a continuat pe gazon! Tîrnovan (14), Llullaku (22), Grigorie (33) şi Constantinescu (40) au irosit şanse importante de gol. Ţîră a marcat, însă golul a fost nevalidat (43). La fel a păţit şi Llullaku (52), ambele fiind decizii corecte.
Între timp, Muth respinsese de pe linia porţii mingea trimisă de acelaşi Ţîră. Roman a fost blocat de Marinescu (72), iar în final Constantinescu şi-a luat revanşa, reducînd din diferenţă. Totuşi, elevii lui Adrian Szabo, aflat la ultimul său meci pe banca braşovenilor, căci din retur echipa va fi condusă de Duşan Uhrin jr., cel care aseară a fost în tribună, n-au mai avut puterea să egaleze.

2 luni şi 17 zile trecuse de la ultimul succes al Gazului, 3-1 cu Viitorul, pe 19 septembrie. De atunci, medieşenii bifaseră 5 înfrîngeri şi 4 remize

"Îi doresc mult succes lui Duşan Uhrin, ştiu că e un antrenor capabil şi sper să o salveze pe Braşov de la retrogradare. Dacă va mai fi nevoie de mine în viitor, eu voi fi disponibil"
Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

"E o victorie la care muncim de prea mult timp. Vom avea şi noi o vacanţă puţin mai liniştită. Eu am contract de antrenor secund, voi rămîne să colaborez şi cu domnul Ţălnar"
Dan Matei, antrenor Gaz Metan

Decizii corecte
Meciul de aseară nu a fost unul foarte uşor pentru brigada de arbitri, însă aceasta s-a achitat bine de sarcini. Cel mai solicitat a fost asistentul George Neacşu. El a semnalizat corect ofsaid la golurile reuşite de Ţîră în minutul 43 şi de Llullaku în minutul 52. De asemenea, "centralul" George Găman a dictat corect penalty pentru Braşov în minutul 6. Reluările TV au arătat că fundaşul Creţu de la Gaz Metan pune mîna pe Constantinescu şi îl şi atinge cu piciorul pe gleznă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează