FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - GAZ METAN 1-1

VIDEO Și dă-i, și luptă! Timișoara și Gaz Metan au făcut scorul preferat al etapei: 1-1

Cătălin Doman a marcat aseară al 4-lea său gol în Liga 1 din acest sezon pentru bănățeni
Cătălin Doman a marcat aseară al 4-lea său gol în Liga 1 din acest sezon pentru bănățeni

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2017 00:00

Timișoara și Gaz Metan au oferit aseară scorul preferat al etapei, 1-1, după un meci viu, care mărește șansele pentru play-off din dreptul medieșenilor.

ACS Poli Timișoara refuză să moară și vrea să se salveze de la retrogradare, Gaz Metan Mediaș este hăituită pentru că deține un loc de play-off. Iar ardelenii trebuie să reziste fără cei mai buni atacanți din toamnă, Llullaku și Axente, autorii a 25 de goluri în campionat!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Două formații care sunt departe de luptele la cuțite de sus și de jos, dar care au reușit să facă mici minuni de-a lungul toamnei. Iar meciul de aseară, pe o ploaie sâcâitoare, a fost plăcut, pe alocuri palpitant.

Mediașul refuză play-out-ul

Până la golurile ce-au dat culoare meciului, ocaziile au încălzit atmosfera. Meciul a fost echilibrat, nici eliminarea neatentului Rugasevici nu l-a rupt. Portarii și-au făcut treaba, nu pot fi arătați cu degetul.

Doman (12) a șutat bine de la 16 metri, dar Pleșca a respins, numai că Șeroni n-a reușit să împingă mingea în poartă. Straton l-a blocat în două rânduri pe Eric (17 și 49), disperându-i pe medieșeni. Nici Drăghici (29) n-a prins cadrul porții după un corner executat de Croitoru.

Doman (66) dădea energie gazdelor la început de an, după ce l-a pierdut prin iarbă pe Trtovac. Era momentul când timișorenii prindeau aripi cu un om în plus. Doar că o eroare în defensivă, la un corner al lui Munteanu, când nici Croitoru, nici Șeroni n-au putut respinge mingea buclucașă, a privat Banatul de victorie.

Buziuc (76), la prima sa reușită în Liga 1, a menținut vii speranțele pentru play-off ale medieșenilor. Elevii hâtrului Popa au avut și noroc cu bara propriei porți, întrucât reluarea lui Alex Munteanu (79) a lovit stâlpul din stânga lui Straton.

"Consider că am pierdut 2 puncte, dar sperăm să căpătăm cele 8 puncte prin decizia de la TAS. Oricum, noi avem datoria să jucăm pentru Timișoara și pentru oamenii care mai vin la meciuri. Am primit și două salarii restante"
Cătălin Doman, mijlocaș ACS Poli

"Nu sunt mulțumit când fac un egal, dar am luat un punct și cu un om în minus. Am riscat, am zis că ori 0-1, ori 0-2, tot aia e. Era să batem, am avut neșansă la acea bară. Am arătat că ne putem bate de la egal la egal cu oricine"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

"Ne vor lipsi Axente și Llullaku, însă a intrat bine Buziuc, care e golgeterul de la echipa secundă. Luptăm, nu cedăm locul din play-off"
Eric de Oliveira, mijlocaș Gaz Metan

acs poli gaz metan 1 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  07 Februarie 2017, 10:03

Pustai : "Am arătat că ne putem bate de la egal la egal cu oricine"...declaratie cam neinspirata cind tocmai ai jucat cu ultima clasata...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează