FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIAŞ - PANDURII 0-2

VIDEO Sîrbă oltenească » Pandurii au jucat entuziasmant şi la Mediaş şi au punctaj maxim după două etape

Dan Nistor a marcat primul gol al pandurilor
Dan Nistor a marcat primul gol al pandurilor

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 iulie 2012 22:42

Jocul de pase al gorjenilor a pulverizat apărarea lui Pustai. Nistor şi Ibeh au marcat dar, la 0-1, Bud a ratat un penalty.

Pandurii Tg. Jiu e de cîteva sezoane revelaţia campionatului. Grigoraş s-a săturat să adune complimente de pe locurile 7-8. Gorjenii au început în forţă noua stagiune, cu un set la 2 în faţa lui "U". La Mediaş, trupa lui Grig avea nevoie de o nouă confirmare.

VEZI AICI GOLURILE MECIULUI!

Meciul a început cu o secvenţă horror, la accidentarea lui Vitinho, după o ciocnire cu Mamele. Cu o posesie net superioară, oltenii au împins jocul spre poarta lui Buchta. Ibeh a aşezat inteligent o minge pentru Nistor, care a trimis plasat în stînga lui Buchta (15).

Gaz Metan a căutat o replică solidă, dar Unguruşan şi Mingote l-au blocat pe Sergiu Buş (18). Prima repriză s-a încheiat cu un asediu total la poarta lui Buchta: Nistor şi Maxim l-au luat la ţintă pe portarul gazdelor (44).

Ibeh a majorat diferenţa
Pustai a forţat atacul în actul secund. A ieşit Vukadinovici, a intrat Bud, la primul joc oficial după 8 luni. Nistor putea ucide suspansul după o nouă fază superbă lucrată de Voiculeţ şi Răduţ (50). Boutadjine a ratat şi el incredibil (52), şutul său fiind respins de pe linia porţii de Akaki. 3 minute mai tîrziu, Kovacs a dictat aiurea un penalty, după un fault comis mult în afara careului de Voiculeţ la Zaharia.

Bud a înscris, "centralul" a cerut repetarea, iar la a doua încercare atacantul medieşean a trimis pe lîngă poartă (56). Gorjenii au luat în serios avertismentul şi s-au asigurat că vor bifa toate cele trei puncte. Nistor l-a găsit cu o pasă excelentă pe Ibeh, iar nigerianul l-a învins pe Buchta (70).

Bud s-a bucurat degeaba
"Centralul" Istvan Kovacs a dictat un penalty pentru gazde în minutul 55 al partidei. Bud a marcat şi a ţîşnit înspre banca de rezerve, unde l-a îmbrăţişat pe Pustai, fără să-şi dea seama că arbitrul a cerut repetarea execuţiei, din cauza faptului că mai mulţi jucători ai Mediaşului intraseră în careu înainte ca Bud să lovească mingea. La reluare, Bud a trimis pe lîngă poartă.

Astafei, un an la Mediaş
Medieşenii au obţinut împrumutul pe un sezon al mijlocaşului Victoraş Astafei (25 de ani), de la FCM Tg. Mureş. "Am venit cu gînduri mari la Mediaş. Îmi doresc să prindem Europa League la finalul acestui sezon. Mediaşul e un loc bun pentru a face performanţă", a spus Astafei.

"N-am cîştigat niciodată la Mediaş. Am reuşit un joc destul de bun, am pasat mai bine decît ei. Ştiam că au o echipă solidă şi am ales jucători care să ne ofere o viteză superioară de joc" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"A cîştigat echipa mai bună, una cu o posesie fantastică. Pandurii face o pledoarie jocului de fotbal. N-am reuşit să blocăm această posesie. Felicit echipa adversă, a cîştigat meritat" (Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş)

507858-caseta-medias-pandurii-0-2.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
amiral
amiral  •  29 Iulie 2012, 15:43

Pandurii demonstreaza ca este cea mai spectaculoasa echipa din Romania.Presteaza un fotbal placut cunoscatorilor de fotbal.Normal trebuie sa confirme fotbalul jucat in campionatul trecut si sa-si depaseasca conditia.

alinushu_
alinushu_  •  29 Iulie 2012, 09:02
Postat de flo_ax pe 29 Iulie 2012, 05:08

eu ma tot minunez cum echipele cu bani se incapataneaza sa experimenteze cu antrenori fantoma, cand exista acest Grigoras, care la toate echipele pe unde a fost, in special Farul, Otelul si Pandurii, a facut o figura frumoasa! E mai bun decat ce are Steaua, Rapid si Dinamo... chiar si CFR, desi Ando are meritul de-a fi redresat corabia acolo pe final de campionat. Eu l-as lua pt un proiect serios, chit ca ar trebui sa-l rascumpar

tu inca n-ai inteles ca lui becali ii trebuie marioneta, nu antrenor...

member
member  •  29 Iulie 2012, 08:09
Postat de grande.balaci pe 29 Iulie 2012, 01:52

olteni indiferent de nume, u.craiova sau pandurii...

pana revine craiova in fotbal pandurii e echipa fanion a olteniei si se vede ca nu ne face de ras ;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează