FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 0-3

VIDEO Succes categoric pentru campioană » Steaua s-a impus fără probleme la Galaţi, scor 3-0 cu Oţelul

Articol de - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 16:47

Steaua s-a distrat la Galaţi cu Oţelul, formaţia căreia i-au mai rămas doar cîteva nume care amintesc despre anii de glorie.

Cernat. Talentul nu se pierde niciodată, deşi mijlocaşul de a cărui tehnică Igor Surkis era îndrăgostit se mişcă greu. Mai mult merge pe teren decît aleargă. E drept, cînd pune el piciorul pe minge, fotbalul pare atît de uşor!

Din două lovituri libere, Florin trimite mingea de fiecare dată aproape de bară şi dă un start neaşteptat meciului. Stîngul mijlocaşului de 34 de ani şi jumătate e însă parte din trecutul Oţelului şi al fotbalului, în general, mai mult decît un element real din prezent. Cernat a fost o sperietură scurtă pentru Steaua şi o amăgire pentru spectatorii gălăţeni.

Helder "asigură" sacrificiul
Florin, Cătălin Tofan, doctorul Troacă, medicul care a prins şi generaţia lui Vali Ştefan, şi pe a lui Gabi Paraschiv, există în continuare pe stadionul Oţelului, ca nişte stafii din alte timpuri. Echipa de acum nici nu mai e echipată ca una de Liga 1! Şi e un amalgam de fotbalişti pe final de carieră, precum Cernat şi Jula, plus jucători refuzaţi de alţii, pe care nici fanii gălăţeni nu-i ştiu prea bine.

Galerie FOTO

Un astfel de "obiect necunoscut", numit Helder Tavares, rupe vraja aruncată de Cernat pe primele minute ale meciului. Pe un contraatac al Stelei, Helder uită că are deja "galben" şi se agaţă de tricoul lui Chipciu. Eliminare din minutul 16!

"Roşul" aşază jocul în scenariul previzionat, cu Steaua distrîndu-se în faţa gazdelor. La 8 minute de la eliminare, era deja 0-2, goluri Latovlevici şi Sînmărtean. Lucian a dat şi o bară.

3-0, scor mai corect
Pentru trupa lui Gâlcă, obiectivul a devenit conservarea energiei în vederea altor meciuri, mai serioase. Pentru că 0-2 era totuşi un scor prea strîns, a înscris şi Szukala, dintr-o centrare a lui Sînmărtean, o lovitură cu capul din apropierea liniei porţii, o mostră despre cum insolvenţa afectează pînă şi fazele fixe defensive!

Oţelul n-a mai avut, măcar după Revoluţie, o echipă mai slabă de atît! Selymes priveşte de pe margine, cu mîinile în buzunare, adunătura pe care ar trebui s-o salveze de la retrogradare. Ar fi un miracol mai mare decît titlul cîştigat în 2011! Cea mai mare performanţă din istoria clubului a "asigurat" falimentul economic şi sportiv!

Steaua e un exemplu mai bun de utilizare a titlurilor şi a banilor europeni din Champions League. Ea a mai bifat trei puncte la Galaţi şi continuă, din pole-position, lupta pentru cîştigarea încă unui campionat.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

636490-otelul-steaua-0-3.jpg


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
andronm
andronm  •  06 Octombrie 2014, 19:23

A fost o rusine de albitraj.Nu stiu daca Steaua e implicata in povestea albitrajului de la Galati.Acest albitru ar trebui exclus din fenomen,nu dat la ligi inferioare.Cum poti sa dai doua galbene in 14 minute aceluiasi jucator,cand nici o faza nu reclama asta ?! Chiar ne ia de prosti ? SCHIMBATI CEVA IN ARBITRAJUL ROMANES! . FOLOSITI BISTURIUL! AFARA CU DE-ADE ASTIA !

durul
durul  •  06 Octombrie 2014, 16:59

nu va este rusine papagali de Ghencea de mandria prosteasca pe care o aratati ? in campionat furati peste tot pe unde va duceti si pe urma va mirati de rezultatele din cupele europene ! jucatori cu salarii sfidatoare pentru nivelul de trai din Romania ( care arata inca o data prostia puscariasului razboinic ) , convocari la loturile nationale pe niciun temei , doar ca vin de la marea echipa celesta ...

andytheblue
andytheblue  •  06 Octombrie 2014, 16:44

Al 3 lea titlul consecutiv este aproape si de asta este meritul lui Costel GAlca,in care recunosc nu aveam incredere fiind un incepator !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează