FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FC BRAŞOV 1-0

VIDEO Steag de avarie » Braşovul a cedat la Cluj chiar cînd avea nevoie mai mare de puncte, scor 0-1 cu CFR

Grigorie (dreapta) a fost anihilat total de Monroy și n-a mai putut orchestra acțiunile de atac ale brașovenilor
Grigorie (dreapta) a fost anihilat total de Monroy și n-a mai putut orchestra acțiunile de atac ale brașovenilor

Articol de - Publicat marti, 13 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 12 mai 2014 23:24

"Feroviarii" n-au avut milă de trupa lui Ţălnar şi s-au impus la limită, printr-un gol al nigerianului Ogbu.

Cum definim presiunea? O definiţie destul de bună ar fi situaţia braşovenilor înaintea partidei din Gruia. Toate contracandidatele la evitarea retrogradării luaseră punct sau puncte runda asta. Săgeata, Oţelul, Viitorul şi-au cîştigat meciurile, iar Gaz Metan, Ceahlăul şi Poli Timişoara au ciupit cîte un punct. Începută cu o oră mai devreme, întîlnirea dintre Corona şi U Cluj se scurgea în favoarea oaspeţilor. Doar în pielea lui Cornel Ţălnar să nu fi fost!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Confruntarea de la Cluj s-a disputat cu cuţitele în dinţi. În minutul 9, Ogbu a scăpat singur către poarta lui Iacob, portarul a ieşit riscant, dar Colţescu a dat fault în atac, deşi gazdele au cerut insistent penalty. Repriza a fost dominată de ardeleni, la cabine s-a intrat cu 0-0.

Cea de-a doua jumătate a început foarte bine pentru băieţii lui Miriuţă: Deac a centrat din partea stîngă în faţa porţii, Ogbu a scăpat de Machado şi a făcut 1-0. Situaţia era tot mai gravă pentru Mateiu şi compania.

Se putea să se termine şi mai rău: Ogbu a scăpat din nou singur cu Iacob, Machado a intrat prin alunecare. "Roşu" şi penalty. Negruţ însă a ratat şi a menţinut suspansul. Totuşi, cu un om în minus, "stegarii" n-au putut face mai mult decît în efectiv complet, astfel că neputinţa a caracterizat jocul oaspeţilor.

Iar cînd Sergio Rodrigues a trimis spre vinclu, fostul portar al galben-negrilor, Felgueiras, s-a întins şi a scos fenomenal. "Ţînţarul" şi ai lui au coborît pe 15, retrogradarea pluteşte iar peste Tîmpa.

Gabionetta şi Maah au plecat!
Brazilianul Denilson Gabionetta şi francezul Robert Maah au părăsit Clujul, după ce în prealabil fuseseră trimişi la echipa secundă de antrenorul Vasile Miriuţă. Gabionetta era doar împrumutat de la Parma, în vreme ce Maah n-a acceptat propunerea conducerii de a-şi micşora salariul de la 15.000 la 8.000 de euro lunar.

"Noi încercăm să intrăm pe teren şi să cîştigăm. CFR nu mai e echipa cu pretenţii de altădată, e foarte greu să faci mari performanţe în condiţiile actuale. Habar n-avem încotro o luăm de la vară. Accept orice salariu, doar să vină cineva cu o ofertă" (Vasile Maftei, fundaş CFR)

"Nu ştiu ce se va întîmpla din vară. Eu vreau să fac reconstrucţie la CFR, să vedem ce va ieşi. Sper ca totul să se rezolve şi să putem continua treaba aici" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR)

"Puteam obţine un rezultat de egalitate. Am avut un joc consistent şi puteam înscrie în urma acţiunilor periculoase pe care le-am avut, dar n-a fost să fie. Mereu am jucat cu sabia deasupra capului, aşa va fi pînă în ultimul minut al ultimei etape" (Cornel Ţălnar, antrenor FC)

616756-cfr-brasov-1-0.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
truck.driver
truck.driver  •  26 Mai 2014, 22:50
Postat de truck.driver pe 26 Mai 2014, 22:50

sau cand veti juca in camponatul ungariei ...

* campionatul .

truck.driver
truck.driver  •  26 Mai 2014, 22:50
Postat de truck.driver pe 26 Mai 2014, 22:49

peste 20 de ani ....

sau cand veti juca in camponatul ungariei ...

truck.driver
truck.driver  •  26 Mai 2014, 22:49
Postat de cfrclujole pe 14 Mai 2014, 19:32

Cu tot ce se intampla acum cu Dinamo si Vaslui sa stii ca e posibil sa o vedem pe CFR in EL.

peste 20 de ani ....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează