FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - U CRAIOVA 3-0

VIDEO: "Studenţii" au spulberat Ştiinţa » Triplu sec

Ferfelea a jucat excelent şi a înscris primul lui gol în acest sezon Foto: Alex Nicodim
Ferfelea a jucat excelent şi a înscris primul lui gol în acest sezon Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2011 23:19

Într-un meci în care arbitrul Balaci a fost cel mai slab de pe teren, "lanterna" Sportul a spulberat Ştiinţa la scor de neprezentare

Derbyul păcii şi al suferinţei în Regie. Se întîlneau Sportul şi Craiova, "studentele" aproape de repetenţie, echipele care n-au mai bătut pe nimeni în Liga 1 de prin noiembrie. Aceeaşi atmosferă cîmpenească în tribune. Mai mulţi olteni, la fel de supăraţi pe fraţii Costea şi ai lor, dar mai ales pe Mititelu.

Universitatea a deschis "balul", dar, din 6 metri, Zoro (7) a dat mingea în peluza olteană! Apoi pauză. Pînă spre finalul reprizei, ambele echipe şi-au împărţit frăţeşte neputinţa. Oltenii parcă mai insistenţi, au jucat însă cu handicapul fraţilor Costea, simpli pietoni. Spre final însă, bătăiosul Curelea a recuperat o minge în careul oaspeţilor, a întors-o la Postolache, iar centrarea acestuia a fost reluată din "foarfecă", din mijlocul unei defensive amorţite, de Ferfelea (43): 1-0. "Studenţii" au forţat, Curelea a şi înscris, însă arbitrul Balaci, haotic şi pînă atunci, i-a anulat aiurea golul.

Final în genunchi
La reluare, Florin Costea a fost oprit la cabine. Mihai a mai rămas, să se plimbe. După 4 minute, Curelea l-a ameţit pe Zoro şi a făcut 2-0. În corzi, Craiova a atacat furibund spre muribund. După o ocazie a lui Gîngioveanu, tot el a comis-o de penalty, iar Bălan (66) a transformat sigur: 3-0. Mihai Costea a mai tras o dată spre cer şi a ieşit într-un cor de fluierături. "Hai la o tablă, că e mai uşor, stai pe scaun!", i-a strigat un fan.

Sportul s-a relaxat, Universitatea a zvîcnit pe contre, dar acelaşi arbitru Balaci, ce ironie!, le-a refuzat un penalty oltenilor la duelul Stoianof - Raţiu. Subotici a punctat doar la impresia artistică, cu o "transversală". Amfitrionii şi-au permis chiar să rateze încă două mari ocazii, anunţînd ca sînt gata să se bată pentru barem şi poate mai mult. În Regie, ieri, "lanterna" a fost Craiova, care se scufundă, se tot scufundă.


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
daidex
daidex  •  05 Aprilie 2011, 19:10

da stiinta a fost de mult spulberata

brownbear
brownbear  •  03 Aprilie 2011, 08:26

Napoli e de vina pentru prabusierea Craiovei. Napoli e de vina ca a ramas cu un lot atat de valoros. Napoli e de vina ca au plecat atatia jucatori de la lot. Napoli e de vina ca s-a intors a treia oara. Creatura Booveana e constienta insa ca echipa poate mai mult. Voua nu va e greata de aceasta Creatura Booveana? Un lucru este clar. Nu vom scapa niciodata de aceasta Hidosenie Booveana. Unica sansa este sa ne orientam catre alta echipa. Craiova e terminata si asa va ramane. Nimeni nu va lua aceasta echipa pentru ca numai are ce sa ia. Poate palmaresul. Atat.

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  03 Aprilie 2011, 02:35

daca ar lasa echipa ar insemna sa moara de foame

Vezi toate comentariile (3)
Comentează