FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FC BOTOŞANI 0-1

VIDEO Super Leo » Grozavu a creat la Botoşani echipa-surpriză a campionatului: victorie şi cu Ceahlăul, 1-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 23:25

FC Botoşani e în prima jumătate a clasamentului, liniştită, după o victorie lejeră la Piatra Neamţ, scor 1-0. Leo Grozavu a transformat o formaţie implicată purternic în lupta pentru salvare într-o trupă liniştită.

Duelul moldovenesc de la Piatra Neamţ nu a arătat precum un derby pentru salvare, ci mai mult a exerciţiu pentru Botoşani. Albii au avut şi norocul să marcheze rapid, gol Hadnagy încă din minutul 2. Dar continuarea n-a fost cea mai uşor de anticipat.

VIDEO: Vezi AICI golul meciului!

Oamenii lui Grozavu au dominat tot ei, au mai ratat cîteva ocazii foarte bune. Pe una a stricat-o asistentul Nicoară, care l-a oprit pe Martinus pentru ofsaid inexistent. Pe terenul ei şi condusă din start, Ceahlăul lui Florin Marin a ieşit rar din jumătatea proprie!

O demonstraţie de forţă a Botoşaniului întărit faţă de sezonul trecut cu cîţiva stranieri dintre care olandezul Martinus e un fotbalist peste media campionatului.

Un "Cesinha" mai tînăr decît era brazilianul cînd juca pentru Rapid. Iar Grozavu începe să semene cu Reghecampf şi cu Miriuţă. Elementul comun: toţi trei au jucat în Germania.

58%-42% a fost scorul posesiei în favoarea Botoşaniului. Echipa lui Grozavu a avut şi mai multe şuturi pe poartă, 3-2 pentru ea

"O înfrîngere dureroasă pentru noi. Botoşaniul ne-a fost superioară şi ca atitudine, şi ca organizare. Am atacat în anumite momente, dar haotic" (Florin Marin, antrenor Ceahlăul)

636401-ceahlaul-botosani-0-1.jpg

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
inexistentus
inexistentus  •  06 Octombrie 2014, 13:53

Bat la Iasi si urca pe 4 !

dart
dart  •  05 Octombrie 2014, 18:29
Postat de thebolt84 pe 05 Octombrie 2014, 18:18

Mai prostane , ce blat ai vazut tu ??? esti atat de idiot incat pari a fi rom sau mai bine zis borat ! date n mortii mati ca imi e greatza cand vad ce ai comentat ! O echipa mai agresiva si organizata in deplasare mai rar vezi in Liga 1 , Cred ca esti rapidist imputit si mori de ciuda si etapa viitoare la Botosani o sa sugeti pu letele cu totii in cusca

E sucevean asta... numai aia de acolo ne zic tara paielor. Lasa-i sa-si traiasca amorul in bazarul lor.

dart
dart  •  05 Octombrie 2014, 18:28
Postat de luiggy pe 05 Octombrie 2014, 13:20

blat marca botosani. tara paielor doar asa castiga. etapa urmatoare nu vor castiga acasa.

E greu la Suceava nu? Trebuie sa veniti sa jucati la noi ca stadionul vostru sta sa cada la prima basina mai puternica a primarului nu?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează