FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CFR 0-0

VIDEO SuperMario, ca de obicei » Portarul CFR-ului a fost eroul meciului cu Braşov, scor 0-0

Duelurile pentru minge au fost aprige, dar fără strălucire // Foto: Bogdan Bălaș
Duelurile pentru minge au fost aprige, dar fără strălucire // Foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 22:18

Clujenii au scos un punct la Braşov după o nouă partidă de excepţie făcută de portarul Felgueiras.

Elegant, meciul ar fi putut fi caracterizat ca tacticizat. În realitate, a fost mai degrabă slab. Prima parte a fost dominată de băieţii lui Grigoraş şi a dăruit spectatorilor două ocazii: o centrare din dreapta pentru Cristea, însă Cadu a alunecat salvator pe 6 metri, şi o centrare a lui Gabionetta în gura porţii, dar nici un jucător de atac nu a ajuns la capătul acesteia.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Echipele s-au mai încălzit cît de cît după pauză. Scăpat pe poartă, Costea a fost egoist şi a ales să tragă, pe lîngă, decît să-i paseze lui Deac, singur singurel! Buga a ajuns şi el singur cu Felgueiras, însă portughezul a fost salvator. Fonseca şi Surdu şi-au încercat şi ei norocul, acelaşi SuperMario a făcut minuni!

Ardelenii puteau să dea lovitura în ultimele minute. Voiculeţ a centrat, Rodrigues a deviat mingea, aceasta a ajuns în bocancul lui Maah, dar francezul a trimis pe lîngă, preferînd o semifoarfecă unei reluări simple!

5-4 a fost raportul ocaziilor în partida de aseară

"Nu mă interesează că sîntem la 6 meciuri fără înfrîngere. Astă-seară am jucat prost şi nu meritam să cîştigăm. Felgueiras a făcut o partidă mare" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

596458-brasov-cfr-0-0.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
van_daame
van_daame  •  26 Noiembrie 2013, 20:04

In alta ordine de idei incet incet CFR-ul incepe sa dezvolte un complex numit Brasov...

van_daame
van_daame  •  26 Noiembrie 2013, 20:03

Si de Gazeta Sporturilor putem spune acelasi lucru. In realitate nu e decat un ziar slab...

misucfr
misucfr  •  26 Noiembrie 2013, 10:33
Postat de mario_san pe 26 Noiembrie 2013, 09:39

Meci slab???? Cred ca se exagereaza....Desi nu au fost goluri, presiune, public....am vazut ceva ce in alte meciuri din liga noastra de cacao nu am vazut....preluari frumoase, stopuri, demarcari, succesiune de pase de ambele parti, nu se pierdea mingea dupa 2 atingeri.....dar mai ales am vazut ambitie, alunecari, daruire....pana sa ajungi sa joci ca Real,Barcelona sau Bayern trebuie sa ari terenul ca Celtic (putin fortat dar asa vad eu).

Daca nu a jucat Steaua a fost meci slab, clar !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează