FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ - CS U CRAIOVA 2-1

VIDEO Trei faze controversate la meciul ASA - CS U Craiova » Ambele echipe au cerut penalty-uri

FOTO: Facebook.com/CSUCOfficial
FOTO: Facebook.com/CSUCOfficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2015 19:35

ASA Tg. Mureș a învins cu 2-1 pe CS U Craiova, după un meci pe care l-a controlat pînă spre final.

Meciul nu a fost lipsit de controverse, iar arbitrul Ovidiu Hațegan a avut decizii dificile de luat. Ambele echipe au solicitat lovituri de pedeapsă.

Mureșenii au cerut primii penalty, în minutul 13. Manolov și Frăsinescu s-au duelat în careu, iar atacantul mureșenilor a căzut, solicitînd penalty, dar Hațegan nu a dictat nimic.

După aceea a venit rîndul craiovenilor să solicite penalty-uri, în două rînduri. În minutul 26, Madson a fost oprit să șuteze de Voiculeț, iar oltenii au cerut fault.

Și ultima fază a meciului a fost una controversată. Feussi și Herghelegiu s-au duelat în careul de 16 metri, iar fundașul mureșean a ridicat piciorul prea sus, incomodîndu-l pe atacantul oltean.

Vezi aici video cu penalty-ul cerut de ASA

Vezi aici video cu primul penalty cerut de CS U 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
nebraska
nebraska  •  11 Aprilie 2015, 21:08

Frumoasa echipa asta,cu adevarat echipa campionatului! FORZA ASA,SUNTEM CE MAI BUNI!

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  11 Aprilie 2015, 20:15

Craiova a avut doua penaltiuri clare neacordate dar fostul consilier al lui Basescu, Burleanu ajuta cu arbitri clubul Primariei Corupte PDL Targu Mures. REZULTAT VICIAT DE OAMENII LUI BASESCU: BURLEANU si Florea primarul corupt PDL trimis in instanta de catre DNA pt abuz in serviciu si finantarea ilegala cu 4 milioane. MAFIA BASESCU LA BRUTARIE.

433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  12 Aprilie 2015, 09:57

Atata timp cat ASA a beneficiat de 13 favoruri de la arbitru trei numai cu U Cv si nici una contra normal ca e ceva putred la mijloc. Avantajele date U Cv in meciul cu Steaua au fost de fapt impotriva Stelei fata de urmaritoare. U Cv alterneaza faze frumoase cu o adormire a jocului.Pentru anul asta e bine,dar din campionatul viitor schimbati ceva.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează