FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CONCORDIA 1-1

VIDEO ”U” Cluj a pierdut două puncte importante în lupta pentru cupele europene » Piedică spre podium

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 10:13

”Studenţii” au avut gol valabil, refuzat, la 1-0, şi au fost egalaţi pe final

VEZI ACI rezumatul video de la U CLUJ-CONCORDIA 1-1

”Studenţii” au avut gol valabil, refuzat, la 1-0, şi au fost egalaţi pe final

VEZI ACI rezumatul video de la U CLUJ-CONCORDIA 1-1

"Studenţii" de la Universitatea Cluj şi-au făcut temele pentru examenul cu "lanterna roşie", Concordia Chiajna. Conştienţi că pentru a juca în Europa nu au voie să se împiedice de echipele mici, jucătorii lui Ionuţ Badea i-au luat tare pe ilfoveni. Au început cu şuturi de la distanţă, dar Marinescu (3) şi Cristea (4) doar l-au încălzit pe Gospodinov. Valoarea "Prinţului" şi-a pus însă amprenta 10 minute mai tîrziu, cînd mingicarul lui "U" a putut fi oprit doar prin fault de portarul oaspeţilor. Penalty, şi Claudiu Niculescu a transformat în stil de mare jucător. Veteranul "şepcilor roşii" putea să-şi treacă în cont încă o reuşită (32), dar tuşierul Iulian Radu i-a refuzat, eronat, golul înscris după serviciul lui Tony (foto jos).

Tot clujenii au dictat ritmul şi în partea secundă. Grecu a ratat desprinderea cu un şut razant cu vinclul (51), iar Gospodinov i-a ţinut pe ilfoveni în joc cu două parade de senzaţie într-un singur minut (71), la reluările lui Tony şi Nasser. Şi cum ocaziile se răzbună, Bălţoi (83) a egalat nesperat, după un şut-centrare al lui Adrian Popa la care francezul Pele a refuzat să intervină. Internaţionalul Gicu Grozav a ratat o ocazie uriaşă în prelungiri şi "U" a pierdut două puncte extrem de importante în clasament.


"Dezamăgirea e mare, am fi putut urca în clasament. Poate ar fi trebuit să închidem mai repede jocul. Nu ştiu dacă am avut gol valabil la faza din prima repriză, dar cu siguranţă Bozga merita al doilea galben"
Claudiu Niculescu, atacant "U" Cluj

"Sîntem fericiţi că am scos un egal. Puteam şi mai mult, dar trebuie să fim corecţi şi să recunoaştem că şi U a avut ocazii de gol"
Vlad Munteanu, mijlocaş Concordia Chiajna

"Am avut multe şanse de gol, dar am suferit la finalizare. Sînt convins că dacă ar fi venit golul doi, altfel ar fi stat lucrurile. Nu e periclitat obiectivul, sîntem abia la început"
Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj


INBOX
n Antrenorul cu portarii al ilfovenilor, Martin Tudor, a fost trimis în tribună în minutul 16 pentru proteste.
n "Studenţii" clujeni vor mai disputa o singură partidă la Mediaş, cu Ceahlăul, sîmbătă, 24 septembrie, după care urmează să revină acasă, pe noul stadion Cluj Arena.
n La 35 de ani, Eugen Trică a revenit pe gazon şi a preluat şi banderola de căpitan al Concordiei Chiajna.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
traian_v
traian_v  •  12 Septembrie 2011, 19:01

Cu ineptul asta de Badea pe banca "U" se va bate la retrogradare !!! Chiar Walter nu vede ce se intampla? In plus, de ce sta Abrudan pe banca cand e nevoie de aparare???

ligax
ligax  •  12 Septembrie 2011, 11:12

Totusi arbitrul unde este ca nu-l vad in poza? Oare cum o fi vazut el offside din pozitia in care se afla? Oricum nu aceasta este problema principala ci faptul de a fi tratat cu superficialitate cele 3 sau 4 ocazii uriase de singur cu portarul. Haide "U" si de merge si de nu!

brutussi
brutussi  •  12 Septembrie 2011, 08:11

1-1)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează