FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

VIDEO. Una dintre surprizele lui Rădoi pentru următoarele meciuri ale naționalei, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului: „Acolo nu era un grup, ci mai multe grupuri"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 10:57 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 11:01

Bogdan Mitrea (33 de ani) e surpriza lui Rădoi pentru ultimele meciuri ale naționalei din 2020. Fotbalistul lui Sepsi a fost convocat de urgență, după accidentarea lui Bălașa. Acesta și-a a dus minte de perioada de 6 luni petrecută la FCSB și regretă că nu a avut șansa să demonstreze că poate face față la echipa lui Gigi Becali.

- Bogdan, unde ai trece experiența FCSB? La bune sau rele?
- A fost o perioadă scurtă, doar 6 luni. Am învățat niște chestii.

- Ce, mai exact?
- Hmm... Nu vreau să intru în detalii, nu am discutat acest subiect public și nici n-am să o fac, dar nu am rămas afectat după acea experiență. Ce s-a întâmplat acolo a fost un episod și atât. Am plecat apoi, am jucat meci de meci pe unde am fost, am primit banderola la două echipe, deci nu m-a afectat deloc. N-am ce să mai...

- Deci te-ai simțit cumva nedreptățit de cineva, de patron poate?
- E clubul dânsului, patronul poate face ce vrea. Nu-l judec eu, e treaba lui. A fost o experiență, m-am dus la FCSB pentru că am vrut, mi-am dorit. Știam unde mă duc, mi-am asumat. Din păcate, nu s-a putut să rămân mai mult acolo. Dar știu că n-a fost în totalitate vina mea. Pentru că dacă ar fi fost vina mea, probabil că aș fi fost unicul exemplu. În ultimii ani, cred că-s peste 100 de jucători sacrificați. Cred că din moment ce am ajuns acolo, toți am demonstrat ceva în fotbal. Nu se poate ca din 100 de jucători niciunul să nu fie la standardele lui. E treaba lor, n-am nicio problemă cu ei. O consider o experiență plăcută, pentru că am avut șansa să joc în Champions League, Europa League, iar pentru asta n-am ce să le zic.

Bogdan Mitrea vorbește despre perioada petrecută la FCSB

- Rămâi totuși cu regretul că nu ți-au oferit mai multe șanse?
- Da, mi-aș fi dorit să stau mai mult timp, să joc mai multe partide, poate un sezon sau două, meci de meci. Și atunci aș fi putut spune dacă puteam sau nu să fac față. Dar așa, după 9 jocuri, sau câte am jucat eu acolo, când și când, asta este... Nu mai contează.

- Grupul cum era?
- N-a fost grup. Au fost fotbaliști buni. Chiar aveam calitate. Un grup e mult zis, erau mai multe grupuri eventual...

VIDEO. Una dintre surprizele lui Rădoi pentru următoarele meciuri ale naționalei, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului: „Acolo nu era un grup, ci mai multe grupuri
Bogdan Mitrea a evoluat pentru FCSB timp de 6 luni, în perioada 2016–2017

Citește mai multe știri din fotbal:

DINAMO. Mesaj manifest al unui dinamovist după meciul cu Viitorul: „Vrei să știi mai multe? Nu vreau, dar o să fac asta”

Bergodi n-a mai crezut în titlu! Cifrele care arată că meciul cu Chindia a fost cel mai slab al Craiovei din acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
adicn
adicn  •  09 Noiembrie 2020, 14:06

Slab fundas, foarte slab.

180761176859242
Traian Pavelescu  •  09 Noiembrie 2020, 13:09

Încă un articol de tot rasul, mila! Scribii se înghesuie sa scrie despre Steaua pt ca sunt siguri ca doar așa au accesari! Așa ca inventează, aiureaza, produc bârfe, bazaconii, toate in jurul temei preferate: amestecul lui Jiji la echipa! Mitrea asta a fost catastrofal la Steaua, de câte ori a jucat a comis-o, un fel de Ciorbadjinski! A plecat repede și a jucat numai prin bălării ca dovada a valorii sale ridicate! Acum nataraul fără licența Pro și bac, finul nașilor Jiji si acum Burli, îl cheamă la naționala total nejustificat, dar asta e antrenorul ratat Radoi!

sibelius
sibelius  •  09 Noiembrie 2020, 12:02
Postat de Liviu Popovici pe 09 Noiembrie 2020, 11:28

M-am lamurit si cu Radoi. Un fanfaron gelat cu nimic in cap. Daca ai pe lista de rezerva jucatori ca Sorescu, de la gluma Dinamo, atunci nu esti decat un ***

Pe jucatorii straini nu-i poate pune pe lista.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează