FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 1-0

VIDEO Urît, dar e suficient aşa! » Steaua s-a impus cu 1-0 în faţa Ceahlăului şi rămîne în cărţi pentru titlu

Cu golul de aseară fundașul Martinovici a ajuns la 3 reușite în acest sezon, exact cîte are și atacantul Tatu
Cu golul de aseară fundașul Martinovici a ajuns la 3 reușite în acest sezon, exact cîte are și atacantul Tatu

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 01:56

Steaua continuă să spere că poate cîştiga campionatul, după încă un succes obţinut greu, mai greu decît ar fi crezut ea însăşi.

Steaua refuză fotbalul. N-o mai interesează. Într-un final de sezon în care imaginaţia şi nervii tuturor au fost aprinşi de speranţe la titlu, la Liga Campionilor şi la bani, Stoichiţă şi restul oamenilor care se ocupă cu alcătuirea echipei au folosit contra Ceahlăului cea mai defensivă şi mai urîtă distribuţie pe care ar fi putut-o alege.

Mai multe imagini de la meci!

Nici la un meci cu Barcelona pe Camp Nou nu s-ar putea juca mai defensiv. Fiindcă efectele n-aveau cum să nu existe, Steaua abia s-a apropiat de poartă, în general cu mingi pe care Tănase le trimitea din afara careului, sperînd să-i intre într-o seară de joi unul dintre golurile rare şi spectaculoase care fac media lui.

Încurajată de strategia surprinzător de precaută a Stelei, Ceahlăul a încercat să urce ea, numai că n-a prea avut pe unde, blocată de echipa de forţă a lui Stoichiţă, una cu atît de mulţi jucători tari şi agresivi, că părea o formaţie de rugby.

Vîrful Nikolici se apropie şi el ca stil de închizătorii-stoperi Chiricheş şi Gardoş. Adică tot puternic, atletic, şi tot submediocru tehnic, faţă de nivelul pretins unui fotbalist ofensiv.

Trupa de asalt a lui Becali a cărat disciplinată mingea, s-a ferit de contraatacuri şi a numărat faze fixe bune din care nu-i ieşea absolut nimic. Tatu şi Tănase arătau clar incapabili s-o salveze cumva, iar Răduţ a mai demonstrat o dată că e posibil chiar să uiţi fotbalul.

Mijlocaşul tînăr şi creditat cu un potenţial foarte bun, pe care Piţurcă a pariat cu hotărîre acum doi ani, nu mai e capabil să se descurce în nici o fază. Ce n-a fost el în stare a făcut tot Chiricheş, tot un tînăr, dar unul a cărui contribuţie şi al cărui talent sînt demonstrate din ce în ce mai des, nu doar bănuite. Vlad a urcat şi a produs o fază în urma căreia Martinovici a marcat pe o respingere din careul Ceahlăului.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Un gol potrivit pentru Novak şi pentru Steaua, de aseară, care i-a semănat perfect sîrbului. Adică a fost muncitoare şi disperată să facă mai mult decît îi permit calităţile ei. Atitudinea asta a adus 3 puncte cu Ceahlăul. E de ajuns şi pentru titlu?

"Mergem la Braşov pentru toate cele 3 puncte, este evident. Trebuie să dovedim că sîntem cea mai bună echipă din România. I-am făcut un mic cadou lui Stoichiţă pentru ziua lui, sperăm să-i facem unul şi mai mare la final şi să luăm titlul" (Novak Martinovici, fundaş Steaua)

"Cu Rusescu n-ai ce să faci, a dat tot untul din el în prima parte a campionatului. Iar Costea nu e-n stare să dea o pasă. Eu credeam că sîntem valoroşi, dar mi-am schimbat părerea" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Mă bucur dacă prestaţia mea a fost apreciată de fani, eu doar am încercat să fac legătura între cele două compartimente. N-am mai jucat pe postul de mijlocaş central de la juniori" (Vlad Chiricheş, fundaş central)

"Ghencea e casa noastră, aici ne simţim cel mai bine. Ştiu cum e să vii aici ca adversar, nu te simţi prea bine. Totuşi, dacă vom juca pe Naţional Arena cu Dinamo, sînt sigur că fanii noştri ne vor susţine şi acolo" (Vlad Chiricheş, fundaş central)

Cifrele meciului:
53,6 posesie (%) 46,4
21 şuturi 9
3 şuturi pe poartă 3
11 cornere 3
5 ocazii 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
bumitos
bumitos  •  11 Mai 2012, 18:57
Postat de saviola2_8 pe 11 Mai 2012, 09:10

au spus ca a jucat urat, ce ai vrut sa spuna mai mult de atat? Doamne! cati frustrarti pe site-ul asta! e incredibil...

Cred ca , traiesti pe alta lume sau nu vrei sa pricepi ce sa intamplat sezonul trecut, si ce fel era atacata Otelul din toate partile! Arbitrii , joc urat, prost, foarte slab,etc! Asa sunau mai toate articolele despre Otelul. Pe cand asta, tu nu vezi ca vorbesc de Steaua cu , "coada-n-tre picioare?" In fine, n-am nimic cu Steaua ca echipa, sa fie sanatoasa, nu ma pasioneaza, tin cu ea cand joaca in cupele Europene. Ce ma dispera pe mine e maniera si diferenta articolelor, intre Steaua si .. restul. Mai exact "profesionalismul" de care dau dovada asa zisi .. ziaristi , "cunoscatori" de fotbal, etc.

calinbucuresti
calinbucuresti  •  11 Mai 2012, 15:25

Joaca Steaua zici ca-i Barcelona, iar Slughita, zici ca-i Guardiola. Steaua e singura echipa care are fata de campioana!!!!

biancorossi
biancorossi  •  11 Mai 2012, 12:51

ramane in cartile de istorie....))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează