FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 0-6

VIDEO Urmează reduta Copenhaga » Steaua a învins Chiajna cu 6-0 şi se pregăteşte de lupta pentru primăvara EL

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 01:23

Steliştii s-au încărcat cu moral pentru întîlnirea din Europa League, după un meci în care ilfovenii nici n-au existat pe teren


Steaua a venit la Chiajna să-şi asigure fotoliul de lider în pauza de iarnă, o victorie pe terenul Concordiei ar fi echivalat cu locul 1, indiferent de ce ar fi făcut în ultimele două etape din acest an. În plus, roş-albaştrii au adus cu ei şi o sete mare de revanşă, elevii lui Ilie Stan fiind cei care i-au scos din Cupa României, pe acelaşi stadion, în urmă cu mai puţin de o lună de zile.

Fluierul de start declanşează iureşul roş-albastru, Rusescu şi compania vor să marcheze repede, conştienţi fiind că adversarii joacă bine doar pînă primesc gol, dar Tănase se încurcă în minge la centrarea lui Adi Popa (6). Zidul Chiajnei rezistă, culoarele lipsesc. Chiricheş se enervează şi şutează cu sete de la 30 de metri, iar Cobrea e bătut (14): 0-1! Ce să-i faci?! Niţă, poate cel mai bun fotbalist al Concordiei în acest sezon, e acasă, pedepsit că nu-şi prelungeşte angajamentul.

Popa ară terenul
Conduşi pe tabelă, galben-verzii încep să aibă probleme. Steaua porneşte "motoreta" Popa, care face tot ce vrea cu Bambara. Mai întîi îi pasează lui Nikolici, dar muntenegreanul loveşte bara din 7 metri (20), apoi Rusescu nu găseşte poarta în două rînduri (23, 29). Vine rîndul lui Tănase din nou, Popa îi pasează, însă Dodel se face de rîs şi reuşeşte să şuteze înapoi la o minge pe care scria gol! Balonul ajunge la acelaşi Rusescu, dar iarăşi ratează ţinta (31).

Ce "golazo" Raul!
Chiajna e în corzi! Scos din minţi de ai săi colegi, "Motoreta" îi predă ştafeta lui Latovlevici şi fundaşul stînga se dovedeşte a fi mai norocos. Centrează perfect pentru Rusescu şi, în sfîrşit, golgeterul marchează (33): 0-2! Ilfovenii n-au timp să respire că Nikolici îşi încearcă şi el norocul două minute mai tîrziu. În zadar! Popa îi mai oferă o dată şansa lui Tănase de a-şi trece numele pe lista marcatorilor, dar "decarul" nu vrea şi basta (39)! Vrea Rusescu şi, cu 4 minute înainte de pauză, după ce îi ridiculizează pe Leca, Ilie şi Ghionea, îl mai învinge o dată pe nefericitul Cobrea. 0-3!

Unde-i Concordia?
Asaltul oaspeţilor continuă şi în partea secundă. Popa s-a săturat să caute pasa decisivă şi şutează din unghi, însă loveşte bara (46). Tănase trece la pupitru şi îl găseşte bine pe muntenegrean, care profită de indecizia lui Cobrea şi înscrie şi el (49): 0-4! Reghe e mulţumit, se gîndeşte la danezi şi îşi menajează jucătorii, ies Nikolici şi Rusescu, intră Dumitraş şi Rocha. Numai că Dodel se enervează, îşi doreşte şi el s-o bage-n aţe. Mai întîi trimite "peste" (52), apoi şutează de la 16 metri, Ilie deviază şi se face 0-5 (55). Dumitraş putea marca şi el, dar a ratat cu puţin ţinta (58). Chipciu, la fel, însă are scuză, a trimis cu dreptul, el înscrie numai cu stîngul (62).

Şoc: Rocha a dat gol!
Prepeliţă scapă singur, îl ia la ţintă pe Cobrea (70), iar cireaşa de pe tort vine în minutul 76, cînd Rocha face ce n-a mai făcut de pe 16 septembrie, marchează! Chipciu încearcă şi cu stîngul, nu-i iese (81). S-a terminat aşa, Steaua s-a distrat cu un rival inexistent, "un meci precum cel din anii '90", ar zice răutăcioşii! Totul pentru marea bătălie de joi, de la Copenhaga, unde roş-albaştrii vor merge cu un moral beton!

8 goluri încasase Chiajna acasă, pe teren propriu, în acest sezon, în 9 meciuri disputate, pînă la meciul de aseară


"Meciul de la Copenhaga nu va avea nici o legătură cu acest joc cu Chiajna, vom da peste o trupă extrem de bună acolo, dar la cum am arătat în această seară, am mare încredere"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"După ce ne-a eliminat din Cupă, Chiajna a fost acum cu nasul pe sus şi iată ce a păţit, chiar îmi doream o victorie la diferenţă mare. Mă simt bine ca fundaş dreapta"
Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua

"Unii s-au grăbit să anunţe că sîntem în criză. Rivalii noştri au strîns atîta frustrare de la începutul sezonului încît la primul nostru insucces au şi început să-şi prezinte frustrările"
Raul Rusescu, atacant Steaua

"Am dovedit că avem o echipă de mare valoare şi cu mare caracter. Am mai dovedit că nu avem nevoie de psiholog, cum ne sfătuiau unii după ultimele meciuri. N-am închis gura nimănui, de închis le-o vom închide la final, dacă vom cîştiga campionatul"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Am făcut o demonstraţie de forţă în faţa unei echipe care cred că a avut mare noroc. A scăpat cu 6-0, dar cred că scorul final ar fi trebuit să fie minimum 10-0 pentru noi. Nu golul meu a fost cel mai frumos, ci al doilea al lui Rusescu, unul de excepţie"
Stefan Nikolici, atacant Steaua

"Esteeee! Chiajna şi-a luat bătăiţă, na, na, na şi de la Prodanca, atunci cînd era la U Cluj, şi de la Reghe cu Steaua! Te iubesc, soarele meu! Steaua-simply the best! Lecţie de fotbal oferită de Reghe şi ai lui"
Anamaria Prodan, pe Facebook

"Accidentarea lui Adi Popa nu e gravă, a terminat meciul pe picioare, nu se pune problema să nu fie apt pentru jocul de la Copenhaga. Şi Szukala are şanse să fie recuperat, dar la el e mai complicat"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Ei au două echipe, noi îl avem pe Leca, titular, care cîştigă doar 15 milioane pe lună! Pînă la urmă, asta-i diferenţa"
Ilie Stan, antrenor Chiajna


Trei antrenori la Recurs
Mîine seară, directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, va modera o emisiune specială a Recursului etapei. În studio îi va avea ca invitaţi pe Laurenţiu Reghecampf şi pe Ilie Stan, cei care aseară s-au duelat în meci direct. Alături de ei va fi prezent şi Adrian Szabo, antrenorul principal al celor de la FC Braşov. Emisiunea va începe la ora 22:15, imediat după finalul partidei FC Vaslui - Rapid.

Negoiţă: "MM vine de la behăit de oaie"
Unul dintre acţionarii clubului Dinamo continuă să-l atace pe Mihai Stoica. "Chiar nu mai merită băgat în seamă, e un om foarte mic. De fapt, această poreclă pe care o are, MM, vine de la un behăit de oaie şi cu asta am cam spus totul despre acest personaj", a declarat Ionuţ Negoiţă.

Popescu: "Steaua, atenţie la ce a zis Cruyff!"
Fostul mare internaţional român Gică Popescu a încercat să găsească o explicaţie faptului că Steaua a pierdut jocurile cu Stuttgart şi cu FC Braşov, meciuri în care a încasat nu mai puţin de 8 goluri. "Cînd eram la Barcelona, Cruyff spunea că echipele care încep bine campionatul au o cădere în luna noiembrie şi asta se întîmplă şi acum. Dacă vor fi atenţi, atunci vor reveni", a declarat Gică Popescu.

Polemică Stoica - "Vamă"
După ce Mihai Stoica a spus că "pentru noi Astra e un adversar important, de luat în calcul, dar acolo nu e Sinescu antrenor, ci Dinu Gheorghe", preşedintele Astrei i-a dat replica managerului general al Stelei. "Eu am crezut că Mihai Stoica s-a schimbat mult în bine, mai ales că în urmă cu un an şi jumătate a fost alături de mine atunci cînd familia mea a trecut prin momente extrem de dificile. Ieşirea asta a lui însă îmi spune că atitudinea lui a rămas de liga a doua sau poate că ştie ce se petrece la Steaua, unde alţii fac echipa, iar antrenorul doar bea apă la marginea terenului", a spus "Vamă" la GSP TV.

S-au bătut pe drum!
Mai mulţi suporteri stelişti s-au bătut ieri înainte de a ajunge la meciul de la Chiajna. Aceştia au fost despărţiţi de reprezentanţii Jandarmeriei, care au intervenit rapid pentru ca spiritele să nu degenereze. Mai mult, suporterii roş-albaştrilor de la Peluza Sud au refuzat să mai intre pe stadion, după ce oficialii ilfoveni le-au interzis accesul acestora cu steaguri şi portavoci. "E hotărîrea Consiliului Local de a nu permite galeriilor adverse să intre cu steaguri pe stadion", şi-a motivat decizia primarul Mircea Minea.

Nikolici din nou titular
Muntenegreanul Stefan Nikolici a revenit ieri pe teren într-un meci oficial pentru Steaua după ce s-a accidentat la meciul cu Viitorul, de la Constanţa. Nikolici a lipsit în meciurile cu Severin, Stuttgart şi Braşov. Acesta a avut mai multe probleme musculare şi s-a antrenat separat în ultima perioadă.

Inaugurează magazinul suporterilor
Astăzi, de la ora 15:00, jucătorii echipei Steaua vor participa la deschiderea oficială a magazinului oficial al suporterilor, cu produse oficiale sub licenţa clubului. Magazinul se va deschide în Grand Arena Mall din Berceni, iar toţi banii din încasările promoţionalelor vor fi folosiţi de către membrii galeriei în deplasări.

Petrescu, de două ori Chiajna în 3 zile
Radu Petrescu a fost delegat de către Comisia Centrală a Arbitrilor la două meciuri consecutive ale Concordiei. După ce marţi a condus partida din Cupa României dintre Petrolul şi Chiajna (2-1), acesta a oficiat şi la meciul de ieri seară. Fanii ilfoveni l-au înjurat de mai multe ori pe arbitrul din Bucureşti pe durata partidei.

În bleu din superstiţie
Steliştii au schimbat aseară echipamentul şi l-au folosit din nou, după mult timp, pe cel albastru deschis. După ce în meciul din Cupa României au jucat în tricouri roşii, aseară elevii lui Reghecampf au schimbat echipamentul din superstiţie.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (85)
andystar
andystar  •  01 Decembrie 2012, 20:37

IAR SUNT FRUSTRATII PE AICI ??? SE UITA SI EI CE FOTBAL JOACA STEAUA !!!! TAIATI-VA VENELE CA ALTCEVA NU V-A MAI RAMAS !!!!!!!!!!!!!!!! RAPID SI DINAMO SUNT 2 RUSINI ALE TARII ! NU JOACA NICAIERI NICI MACAR IN CAMPIONATU ASTA ! RAPID ORA TA SE APROPIE SI TE VEI EVAPORA IAR DINAMO NU E DEPARTE ! IAR SUNT FRUSTRATII PE AICI ??? SE UITA SI EI CE FOTBAL JOACA STEAUA !!!! TAIATI-VA VENELE CA ALTCEVA NU V-A MAI RAMAS !!!!!!!!!!!!!!!! RAPID SI DINAMO SUNT 2 RUSINI ALE TARII ! NU JOACA NICAIERI NICI MACAR IN CAMPIONATU ASTA !

suntfericit
suntfericit  •  01 Decembrie 2012, 18:05

Steaua este mereu prezenta in Europa cu rezultate multumitoare si face puncte pentru ROMANIA(de care alti isi bat joc)deoarece in competitia interna joaca numai pe teren.Cand joaca bine castiga,cand joaca slab pierde(vezi Brasov)dar intotdeauna rezultatul reflecta starea echipei.La voi este invers adica minciuna,mult fals si ca o consecinta fireasca voi v- ati ''rupt'' de Europa fotbalistic vorbind.Campionatul asta nu este slab,Steaua in acest an este net superioara!Rog inca odata pe suporterii care au in custodie echipe aflate sub locul 5 in clasament aflate la peste 10 pct.distanta de lider sa nu si mai dea cu parerea.Multumesc pentru intelegere.

luter
luter  •  01 Decembrie 2012, 17:39
Postat de walhalla pe 01 Decembrie 2012, 15:39

Milogii-s pe buza prapastiei si se mai dau si fuduli. Mai ramane doar Marian Rada...sa stinga lumina. Poate si Pancu, ca si-a facut deja plinul prin alte parti si neavand ce face mai sta pe acolo, pe post de portar. Parca avuse ceva succes prin Turcia pe postul asta.

un meci fals si fara nici o problema pentru invincibili din cimitir ,e pe bune ca doar nu jucam cu nemtii aia care au lansat merlotul 5-1.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează