FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IASI - CEAHLĂUL 2-0

VIDEO Victoria bosniacilor » Bojan Golubovici și Branko Grahovac au fost eroii ieșenilor în victoria cu Ceahlăul, 2-0

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2015 00:00

Bojan Golubovici a deschis scorul și a pasat decisiv la a doua reușită a ieșenilor, iar Grahovac a fost din nou providențial.

În precedentul meci disputat în Copou, CSMS a trimis un singur şut pe poartă şi a învins-o pe FC Braşov. Reţeta le-a plăcut ieşenilor, care în primul act al duelului de aseară au înscris la unica încercare cadrată, apărută pe filieră sîrbo-bosniacă: centrare Mitici, cap Golubovici.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

De conservarea avansului la pauză s-a ocupat al treilea jucător al gazdelor din fosta Iugoslavie, bosniacul Grahovac, care a parat senzațional lovitura de cap a lui Rodrigues (40). După odihnă, oaspeţii s-au stins, Ceahlăul arătînd doar pe final că mai poate să lupte pentru salvare.

Iaşiul a profitat şi a mai înscris un gol în prelungiri prin Bădic şi a bifat o nouă victorie, avînd maximum de puncte acasă, în retur. Astfel, CSMS a ajuns la un pas de salvare, în timp ce în Neamţ bate vînt de matineu.

"Nu am scăpat de retrogradare încă, mai avem de muncă. După ce atingem acest obiectiv, putem să vorbim despre Europa. Cum joacă echipa noastră e greu să fim învinşi, avem o apărare foarte bună, toţi ne mişcăm bine, şi eu şi restul echipei"
Branko Grahovac, portar CSMS Iaşi

"Mă bucur că am cîştigat cu Ceahlăul, dar acum ne gîndim la meciul cu Rapid, vrem să cîştigăm cu giuleştenii şi să facem 40 de puncte, dacă ajungem acolo, cred că putem spune că sîntem salvaţi matematic de la retrogradare"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

3 goluria încasat CSMS Iași în cele 12 meciuri din retur, avînd cea mai bună apărare din Liga 1 în 2015

csms ceahlaul 2 0

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează