FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - PANDURII 0-2

VIDEO Victoria naivilor » Gorjenii spectaculoşi şi risipitori ai lui Grigoraş mai şi cîştigă

Articol de - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 martie 2012 19:23

Şi, ciudat pentru ei, sînt la al doilea meci consecutiv fără gol primit VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!


Echipa încurcă-lume, Mioveni, şi-a pierdut toată vlaga. Iar tiki-taka oltenească a lui Grigoraş a mai produs şi puncte, nu doar laude pentru antrenor şi procente favorabile în statisticile care dau scorul posesiei. Pentru Pandurii, a fost mai simplu să înscrie la Mioveni decît acasă cu Voinţa Sibiu, fiindcă stilul Barcelona e blocat atunci cînd adversara foloseşte şapte jucători defensivi, iar tu îl ai pe Batin în locul lui Messi şi te aştepţi de la Alex Maxim să fie Alexis Sanchez.

Atacanţii dintre care Grig ar putea să aleagă trei extrăgîndu-le numele dintr-un bol plin cu bileţele, fiindcă toţi ratează la fel de mult şi de des, au funcţionat totuşi mai bine de data asta. Ibeh, campion cu Oţelul în stagiunea trecută, l-a depăşit pe Ionuţ Voicu exact ca în meciurile de juniori, cu adversarul plecat după cea mai simplă fentă din fotbal şi i-a pasat lui Batin paralel cu linia porţii, la doi metri. Era culmea să fi ratat şi de acolo!

Ca să-i respecte imaginea de antrenor ofensiv şi curajos, pentru Grigoraş dau goluri şi fundaşii. E adevărat, reuşita de 2-0 n-a mai avut nimic din Barcelona, mai mult din Premier League, fiindcă Nistor a aruncat mingea în careu din corner şi Viera a sărit mai bine ca adversarii lui. Viera, altfel unul dintre oamenii vinovaţi pentru puncte pierdute pe greşeli defensive. La Pandurii, şi fundaşilor centrali le e mai uşor să înscrie decît să-şi apere poarta. Aşa, echipa rămîne liniştită în prima jumătate. Mai mult nu speră nici măcar Grig, în visele lui.

Şi-a umilit jucătorul!
Marian Pană a procedat ciudat: l-a titularizat pe Mandea, unul dintre jucătorii obişnuiţi să rămînă pe banca de rezerve, dar l-a înlocuit după o jumătate de oră, nemulţumit de randamentul mijlocaşului. Şocat de decizie, acesta a întîrziat să iasă la margine, nevenindu-i să creadă că iese deşi abia apucase să atingă mingea.

Concediu paternal!
Mioveniul a schimbat sistemul de joc fiindcă soţia unuia dintre jucători a născut! Adrian Voiculeţ a fost învoit şi a mers la Alba Iulia să-şi vadă copilul, aşa că n-a mai ajuns la timp pentru meci. În lipsa lui, Pană n-a mai avut două vîrfuri, ca de obicei, ci doar unul singur, pe brazilianul Ayza.

"N-am mai jucat bine, ca în primele meciuri din 2012. Voicu a greşit incredibil la primul gol, apoi am mai primit unul dintr-o fază fixă banală. Păcat, ne mai agăţam de speranţe. Eu mai stau, mai am contract"
Marian Pană, antrenor Mioveni

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează