FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CHIAJNA 2-1

VIDEO Victorie cu de toate » Pandurii s-au impus în faţa Chiajnei după un meci cu emoţii

Voiculeț a marcat aseară pentru a doua oară în acest campionat
Voiculeț a marcat aseară pentru a doua oară în acest campionat

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 noiembrie 2012 09:54

Gorjenii au păstrat punctele după o partidă cu gafe şi ratări incredibile ale jucătorilor, dar şi ale arbitrului Istrate, care l-a eliminat uşor pe Daniel Stan, dar i-a iertat pe Viera şi pe Mamele.

Ilie Stan a mers la Tîrgu-Jiu cu gîndul să nu piardă şi a trimis nu mai puţin de 7 jucători de profil defensiv în primul "11". I-a fost frică lui Stan? Poate. A avut noroc? Cu siguranţă. Welington a reuşit să marcheze la primul atac al ilfovenilor: a scăpat singur, a expediat un şut de toată jena cu latul, la colţul scurt, însă Mingote parcă nu se aştepta ca brazilianul să tragă, 0-1!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Grigoraş fierbea, pentru Pandurii au urmat 3 ocazii colosale. Ratangiii? Cristea, din "gura" porţii, Lemnaru de şi mai aproape, iar Mamele din 4 metri, cu capul. Grigoraş şi-a dat jos geaca, îi venea să intre să marcheze el, ca pe vremuri!

Norocul lui Stan nu putea dura tot meciul. Sorţii s-au răzbunat: iertatul Niţă, care fusese exclus din lot, a revenit între buturi cu o gafă. Voiculeţ a tras de la 25 de metri o "bombă", cu pămîntul, iar portarul ilfovenilor a intervenit greşit. Pandurii alergau după trei puncte, iar cel mai în formă gorjean a lovit iar: Maxim a fost la locul potrivit şi a împins în poartă o minge bîlbîită de colegii săi: 2-1!

"Ce să joci cu arbitrii ăştia? Îşi bat joc de noi! Am jucat 7 etape în 10 oameni! Pe noi ne arbitrează doar d-ăştia care ba se lasă, ba vin după suspendare, ba debutează..." (Ilie Stan, antrenor Chiajna)

"La primul gol a greşit Mingote, dar după am făcut una dintre cele mai bune reprize din acest an. Am cîştigat meritat acest meci, asta e clar!" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

9-3 a fost raportul ocaziilor în partida de aseară, în favoarea oltenilor

INBOX
- Mijlocaşul Severinului, Alexandru Zaharia (22 de ani), a semnat un contract cu Pandurii, după ce fotbalistul era dat ca şi transferat la Oţelul.
- Antrenorul Chiajnei, Ilie Stan, a fost eliminat în minutul 75, după ce a protestat la decizia arbitrului de a-l elimina pe fiul său, Daniel, după o intrare cu talpa la Maxim.

538257-pandurii-chiajna.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dora
dora  •  20 Noiembrie 2012, 11:00

Adriano, esti proasta sau te faci. Mingote a luat golul, insa a avut citeva interventii bune, a se vedea interventia salvatoare la sutul lui Pana din minutul 80...pe care nu ai vazut-o....si nici 11 metri pentru Pandurii. si parca pe o laterala s-a luat golul, cum de fundasii laterali au 6 iar fundasii centrali au doar 5 ?

panduras
panduras  •  20 Noiembrie 2012, 07:36

andystar cred ca nu ai vazut meciul de vorbesti de eliminare gresita si dezavantaj Chiajna. De penalty pentru Pandurii nu spui nimic ?

andystar
andystar  •  20 Noiembrie 2012, 01:43

E MERITATA VICTORIA PANDURILOR CHIAR DACA ARBITRU A DEZAVANTAJAT CHIAJNA CU ELIMINARE GRATIS SI ALTA CARE SE IMPUNEA PANDURILOR !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează