FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CSMS IAŞI 2-0

VIDEO Victorie studenţească » U Cluj i-a stricat debutul lui Ionuţ Chirilă pe banca ieşenilor, 2-0

Articol de - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 23:15

U Cluj l-a învins aseară pe Ionuţ Chirilă, revenit în circuitul Ligii 1, la finele unui meci fresh şi plin de ocazii de poartă, acompaniat la final de imnul ”şepcilor roşii”.

Fotbal frumos la închiderea etapei a 6-a. La prima oportunitate mare, după ce mingea a plecat din aut, Mengolo a continuat cu călcîiul pînă la Stojanovici, care a centrat în faţa porţii pentru reuşita lui Viveiros, ce a uitat că a mîncat o pîine în Copou.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fază pe care antrenorii o premiază atunci cînd vorbesc de jocul ofensiv al unei echipe. La revenirea în Liga 1, Ionuţ Chirilă a fost trădat de apărarea somnolentă. Şi de Mitici, care iar a făcut o nefăcută, ca-n meciul cu Petrolul.

De data aceasta, un penalty, fault asupra lui Stojanovici, iar Muşat a tras de nici Moţi, fostul său coechipier de la Dinamo, acum la Ludogoreţ, n-ar fi scos lovitura de la 11 metri. Wesley (45+3) ar fi putut să-i readucă pe ai lui în meci, dar a fost blocat.

Plăcut ochiului
Ardelenii au continuat să fie spectaculoşi. Stojanovici i-a pasat cu călcîiul lui Boutadjine (53), dar şutul acestuia a fost defectuos. Ce ratare a avut Creţu (59)! L-a întors frumos pe Ninu, însă a tras ca din tun peste. Mitici (65) şi-a mai spălat din păcate, salvînd de pe linia porţii execuţia lui Stojanovici.

Bun pe pase, Saşa (74) n-a găsit golul, nici după un şut din unghi. Raul Costin (83), lansat de acelaşi sîrb, nu l-a putut învinge pe Grahovac. U a punctat şi la impresia artistică, şi la scor.

"Lipsa de personalitate a unor jucători ai mei, care au arătat că n-au trecut de nivelul Diviziei B, a făcut să pierdem. Am luat două goluri pe care puteam să nu le luăm. Am pierdut hilar nişte baloane" (Ionuţ Chirilă, antrenor CSMS Iaşi)

632481-cluj-csms-2-0.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
vasileschi
vasileschi  •  02 Septembrie 2014, 11:56

Buna observatie mai chirila "deci daca nu luai cele doua goluri nu perdeai " Bravo dar nu ti se para ca U a avut ocazi cat pentru cel putin trei meciuri .

ohio
ohio  •  02 Septembrie 2014, 11:33

Chirila va lua primele puncte in etapa a 9-a cand va juca impotriva copiilor lui de la Chiajna.Inca mai are influenta acolo.Veti vedea!

gipsicaretionfipsi
gipsicaretionfipsi  •  02 Septembrie 2014, 10:06

Am o intrebare, fara legatura neaparat cu fotbalul. Chirila asta e pe invers? Ca il mai vad prin poze cu buzele parca date cu ruj. Acusi il vad si cu o poseta sub brat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează