FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ACS POLI TIMIȘOARA 1-1

VIDEO Vînt de pace » Oltenii, mai activi ieri, n-au scos decît un egal împotriva Timişoarei

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 00:00

Elevii lui Săndoi au jucat mai prost în ultimele 22 de minute, cu un om în plus. Partida a fost influenţată şi de vîntul puternic

O plimbare în parc pentru juveții lui Emil Săndoi, mult mai prezenţi în ofensivă în startul meciului de ieri, însă fără incisivitate, a fost deranjată de o pală de vînt. Şi un singur alergător venit de pe contrasens: Curtean!

Click aici pentru VIDEO!

Cu trei minute înainte de pauză, după o repriză în care cel mai aproape de gol fusese adversarul Zlatinski, optarul oaspeților a căzut în careul lui CSU după un duel cu Achim. Cristi Balaj, bine plasat, a acordat penalty, Hernandez a transformat: 0-1! Prima fază bănăţeană, primul şut timişorean, precizie 100%.

Mai buni în 11 contra 11

Totul s-a animat în partea secundă. Ca-n "rece, cald, fierbinte", Ivan a tras peste, Segovia a răspuns cu un şut respins greu de Bălgrădean, iar Nuno Rocha, la cealaltă poartă, a marcat pentru 1-1. Fază frumoasă, începută de un călcîi Mateiu, continuată de pasa-n "gura" porţii dată de Bancu şi finalizarea africanului!

Cu 22 de minute înainte de final, Melinte a luat "roşu". Însă, culmea, avantajul i-a domolit pe alb-albaştri. Care n-au mai ratat decît o singură ocazie, acelaşi Rocha în prelungiri. Şi-au rămas cu un singur punct, puţin pentru un meci în care oaspeţii aproape că n-au contat în ofensivă.

Luat de ambulanţă de pe teren

Accidentare urîtă pentru Cristian Scutaru. Imediat după mijlocul primei reprize, stoperul Timișoarei s-a ciocnit cap în cap cu Nuno Rocha. Amîndoi s-au resimţit, însă fundaşul a rămas întins timp de circa 3 minute şi a fost preluat de ambulanţă direct de pe gazon, avînd arcada spartă. A fost înlocuit de Cînu şi transportat la spital pentru analize amănunţite.

"Dacă Balaj a dat penalty, înseamnă că a fost penalty. Noi trebuia să trecem peste înfrîngerea cu Viitorul și să obținem un rezultat bun astăzi"
Cristian Bălgrădean, portar CSU Craiova

"Este un rezultat nedrept. Am dominat de o manieră categorică. Dacă stau bine să mă gîndesc, nu știu dacă adversarul nostru a intrat de două ori la noi în careu"
Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova

"Condiţiile de joc au fost dificile. În prima repriză, ei au fost ajutaţi de vînt. Am sperat să profităm şi noi după pauză, însă a-nceput să bată din lateral"
Ianis Zicu, atacant ACS Poli

caseta csu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
alex_777
alex_777  •  05 Decembrie 2015, 10:29

...apropo cu noul antrenor care mie personal mi se pare un tradator fata de oamenii lui pe care i-a parasit si ma refer la echipa din Bulgaria care cred ca s-a bucurat de plecarea lui in final.Personal i-as comunica lui Emil sa fie mai dur putin si sa sa le transmita jucatorilor ca pot si ca au valoarea sa o bata pe stoaia luptati pentru dreptate sa demonstrati ca meritati locul vostru acolo sus sa inchideti gura multora, insa cu cei din afara trebuie satisfacuta o motivatie financiara iar cu cei tineri pe langa un supliment si ceva incredere ... hai ca puteti sunt convins nu renuntati nici in ultima clipa, valoare aveti, conditii cat de cat sunt cum sa ajungeti la mari cluburi daca nu acum demonstrati!!! Pentru spiritul CRAIOVEI nu al manipulatiilor sau al altor interese, luptati pentru faptul ca sunteti olteni mandri si viteji cu capul pe umeri nu va lasati dominati de media si vorbe goale !!!

valu4ever
valu4ever  •  02 Decembrie 2015, 15:07

cel mai slab portar,cel mai slab antrenor,cei mai slabi conducatori...cea mai slaba echipa,csu.

addytzu
addytzu  •  02 Decembrie 2015, 15:02

Declaratia lui *** deal este demna de pus in rama!!!!!!Dupa ce a luat 4 boabe de la Viitorul,el se astepta ca dupa trei zile adunatura lui sa rupa norii cu Timisoara,care acum doua etape pleca neinvinsa de pe terenul Astrei!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează