FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-1

VIDEO Viteziştii, fanionul şi Găfăruşanu! » Steaua a cîştigat după un meci pe care l-a început de la 2-0, însă "Tătă" şi-a făcut din nou numărul

Cu golul de aseară, al 8-lea în acest sezon în toate competiţiile, Rocha l-a devansat pe Rusescu în clasamentul golgeterilor de la Steaua
Cu golul de aseară, al 8-lea în acest sezon în toate competiţiile, Rocha l-a devansat pe Rusescu în clasamentul golgeterilor de la Steaua

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 01:13

Primele 10 minute au fost încîntătoare pentru roş-albaştri, care au deschis scorul din ofsaid. Apoi, Tătăruşanu a complicat meciul încasînt un gol parabil de la mare distanţă.

Fotbalul-spectacol s-a întors în Ghencea. Doar pe vremea în care în tricoul roş-albastru evoluau Lăcătuş, Hagi, Boloni şi restul viteziştilor, echipa reuşea să rezolve un meci în primele 10 minute. Aşa s-a întîmplat şi aseară, cînd în minutul 8 tabela arăta 2-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gol de la 30 de metri
E drept, primul gol l-a marcat asistentul Urzică, nemţeanul uitînd să ridice fanionul la ofsaidul în care s-a aflat Adi Rocha. Apoi, pînă ca Oţelul să-şi dea seama ce s-a întîmplat, Pintilii a dublat avantajul şi totul era pregătit pentru fiesta.

S-a opus Tătăruşanu, care probabil s-a crezut tot pe banca de rezerve, acolo unde îl trimisese gafa din turul cu Trnava. A dormit pe el şi n-a avut nic un fel de reflex la torpila lui Viglianti. Bară-gol şi din acel moment comparaţia cu ceea ce se întîmpla pe Ghencea în a doua jumătate a anilor '80 s-a terminat.

Pena, groparul Oţelului
S-a terminat şi pentru că Belodedici n-a făcut nici la 37 de ani o gafă precum cea a lui Chiricheş de aseară, din minutul 31, cînd i-a pus pe tavă lui Pena golul de 2-2, însă atacantul gălăţean s-a grăbit şi a tras prost.

După pauză, nu numai că fotbalul-spectacol a murit, dar a părut că suporterii Stelei au un deja vu cu prestaţiile slabe ale favoriţilor din ultimii ani. Asta chiar dacă Reghe l-a scos pe nervosul, dar ineficientul Chipciu şi l-a băgat pe Adi Popa. Cuplul Szukala - Chiricheş s-a întrecut în prostii, apoi Pena şi-a bătut joc de o lovitură liberă de la 17 metri (66).

Unii incompetenţi, alţii impotenţi
Finalul a fost imposibil de urmărit. Cu Steaua trăgînd de timp la orice fază şi cu Oţelul incapabilă să-şi creeze nu ocazii. S-a terminat 2-1, Steaua e pe locul 2, la numai 3 puncte în spatele liderului Pandurii, însă parcă la ani-lumină, ca joc, de prestaţiile trupei lui Grigoraş.

"Cum comentez faza primului gol al Stelei? Din păcate pentru noi, Oţelul face parte din categoria echipelor care trebuie să spună că dau credit arbitrilor" :) (Narcis Răducan, consilier Oţelul)

518022-caseta-steaua-otelul-2-1.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Primul gol pentru Pintilii
Mijlocaşul adus de la Pandurii a reuşit aseară să marcheze pentru întîia dată în tricoul roş-albastru. El a înscris în minutul 8, după ce şi la prima reuşită a Stelei a avut o contribuţie majoră, pasîndu-i lui Rocha. În sezonul trecut, Pintilii a marcat pentru Pandurii 4 goluri şi a dat o pasă decisivă.

Din nou MVP în Ucraina
Ceea ce n-a reuşit Dinamo în Europa League a reuşit aseară Eric Bicfalvi. Şi anume, să o învingă pe Metalist Harkov. Formaţia la care evoluează fostul stelist a cîştigat pe teren propriu, scor 2-1, cu cea care a eliminat-o pe Dinamo. Bicfalvi a fost cel mai bun de pe teren, el marcînd primul gol al formaţiei sale, prin care a egalat scorul la 1. Reuşita prin care Volin Luţk a cîştigat a aparţinut unui alt fotbalist ajuns în Ucraina din Liga 1, e vorba despre sîrbo-elveţianul Subotici.

Costea, huiduit
Introdus în minutul 71, Mihai Costea a fost ţinta spectatorilor. A avut o şansă bună de a marca în minutul 77, însă şutul său a fost ratat, trimiţînd mingea în înaltul tribunelor. Imediat, cei peste 10.000 de spectatori l-au fluierat şi contestat vehement pe Costea cel mic, care n-a marcat nici un gol în acest sezon pentru Steaua. Ultima lui reuşită datează din aprilie, de la Oţelul - Steaua 1-2!

A preferat botezul lui Borcea
De la partida de aseară a lipsit patronul Stelei. Gigi Becali a fost ocupat cu botezul fiului cel mic al lui Cristi Borcea, George Alexandru, rezultat din căsătoria cu actuala lui soţie. "O să mă uit la meciul Steluţei de acolo, de la restaurant, alături de finul meu", a explicat Gigi înainte de joc.

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (91)
utaaradan
utaaradan  •  03 Septembrie 2012, 20:33

brigada trimisa de bricheta, si-a facut datoria, mai ales la primul gol...

enduras
enduras  •  03 Septembrie 2012, 18:51

Costin Mihai vezi ca sunt locuri libere la cancan si spy ! Acolo sigur prind bine "articolele" tale de toata jena....

sorynelo
sorynelo  •  03 Septembrie 2012, 16:45
Postat de insurgentul. pe 03 Septembrie 2012, 12:39

Voi vorbiti cu anti-jocul pe care l-ai practicat pe toata durata meciului? Esti penibil.

Cred sigur ca ai vazut alt meci .AIi urmarit emisiunea din pauza meciului CFR-PETROLUL ai auzit ce sa vb acolo de Staua ca a jucat ffff slab si off -side la primul gol .Mai intai asculta si pe urma comentezi. .

Vezi toate comentariile (91)
Comentează