FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - BOTOȘANI

VIDEO Voluntari a înviat sub bagheta lui Claudiu Niculescu! A 4-a victorie în ultimele 5 meciuri după 1-0 cu Botoșani

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 14:55

FC Voluntari a reușit să câștige la limită meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-0.

VEZI LIVETEXT AICI / VEZI VIDEO

Unicul gol al meciului a venit în minutul 10, când Florin Cernat a transformat fără probleme un penalty. În acest joc s-au arătat 8 cartonașe galbene.

Moldovenii au controlat jocul, au și avut câteva ocazii importante, însă n-au reușit să puncteze pe tabelă și au șanse tot mai mici de a urca în clasament.

Voluntari este pe 3 în play-out, cu 4 victorii în ultimele 5 jocuri, acumulând 33 de puncte. FC Botoșani este pe 4, cu 30 de puncte.

Echipele de start:

Voluntari: Balauru - Maftei, Spahija, L. Cazan, Fl. Acsinte - D. Novac, L. Marinescu - G. Deac, Fl. Cernat, P. Ivanovici - Ad. Bălan

FC Botoșani: Cobrea - Miron, St. Cucu, Tincu - Ungurușan, Vașvari, Bordeianu, Popovici - M. Roman, Kuku, Golofca

 

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
instigatorul
instigatorul  •  21 Mai 2017, 18:27

Si uite asa ajunge Niculescu mare antrenor. Cu un 11 metri inventat in minutul 10 , dupa care sta cu foundu in poarta tot meciul . Mare antrenor .

1618597915124142
Alexandru Chis  •  21 Mai 2017, 18:21

Ati vazut ce este grava pe emblema de la Voluntari? Ei bine... ancora marinelului Pandelica! Grijulie, scumpa sa sotioara, Gabita primarita Bucurestiului, i-a promis ca face canalul Dunare-Bucuresti pentru a avea si scumpul ei sotior iesire la... mare!

kingdon
kingdon  •  21 Mai 2017, 18:13

mai nene cine-i tine pe astia? fara stadion, fara spectatori.....aaaa, banul public. dar nu va e rusine mai descultilor? dispar echipe cu traditie si apar aceste spalatorii de bani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează