FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - BRAŞOV 2-1

VIDEO Vrăjitorul Vranjes! » Mijlocaşul bosniac a bătut de unul singur Braşovul

Vranjes a fost omul meciului în Pandurii - Braşov
Vranjes a fost omul meciului în Pandurii - Braşov

Articol de - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 01:02

Mijlocaşul bosniac a bătut de unul singur Braşovul, echipă care suferă vizibil după despărţirea de tehnicianul portughez Antonio Conceicao.

Dacă nu l-ar fi avut ieri după-amiază pe teren pe Vranjes, Grigoraş ar fi trebuit să-l inventeze, altfel nu ar fi avut nici o şansă să ia toate punctele contra Braşovului.

Mijlocaşul de 26 de ani a fost omul meciului, trăgînd după el o echipă a Pandurilor amorţită în multe momente ale jocului. În minutul 18, Stromajer a sprintat pe stînga, a centrat, iar de la 15 metri Vranjes a găsit voleul perfect. A urmat apoi un joc orb, fără faze de poartă, cu nişte braşoveni apatici şi lipsiţi de idei.

Vezi rezumatul partidei Pandurii - FC Braşov 2-1

Contra cursului jocului, "stegarii" au egalat imediat după pauză prin Majernik, cap din 5 metri de lîngă un Viera adormit. S-a jucat apoi pe contre, Vranjes a fost numărul unu şi a încercat să marcheze printr-o foarfecă spectaculoasă. Chipciu putea înclina balanţa de partea oaspeţilor, dar lovitura sa de cap s-a dus pe lîngă (71). Victoria Pandurilor nu putea veni decît din piciorul inspiratului Vranjes, bosniacul înscriind superb de la 28 de metri. În prelungiri, Cristescu putea aduce un punct sub Tîmpa, dar a şutat în plasa laterală din poziţie foarte bună. Punctele sînt ale gorjenilor şi grijile sînt la braşoveni.

Inbox:
- Gorjenii au chemat la prînz la stadion un sobor de trei preoţi pentru a sfinţi arena şi vestiarele. La ceremonie au participat jucătorii şi întreg staff-ul tehnic.
- Braşovenii au marcat în minutul 76 prin Chipciu, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Reluările TV au demonstrat că asistentul Sorin Gheorghe a procedat corect, în ciuda protestelor oaspeţilor.
- Vranjes, mijlocaş Pandurii: "Ştiam că va fi un meci greu, dar am obţinut o victorie foarte importantă. Mă bucur că am revenit la Tîrgu Jiu. Cele două goluri sînt importante pentru echipă, nu pentru mine!".
- Petre Grigoraş, antrenor Pandurii: "Au fost şi lucruri negative, chiar dacă am cîştigat. Sper să rezolvăm problemele pînă etapa viitoare. Este o victorie foarte importantă pentru noi".
- Mihai Pintilii s-a accidentat ieri şi va rata acţiunea echipei naţionale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
luciano86
luciano86  •  02 August 2011, 08:53

Brasovul se va bate la evitarea retrogradarii...

imperator
imperator  •  02 August 2011, 02:33

Felicitari Vranjes !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează