FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CSMS IAŞI 0-0

VIDEO X şi 0 » Oţelul s-a specializat în remize: egal şi cu CSMS Iaşi, scor 0-0

Florin Cernat a fost și ieri cel mai bun jucător al Oțelului
Florin Cernat a fost și ieri cel mai bun jucător al Oțelului

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 22:32

Gălăţenii au bifat a treia remiză cu Florin Marin pe bancă, în timp ce trupa lui Nicolo Napoli a ajuns la a cincea partidă consecutivă în care nu a primit gol.

Minunea din Copou merge mai departe. Mai puţin spectaculoasă ca pînă acum, dar la fel de eficientă. Nu a mai fost vorba de o victorie, însă evitarea unei înfrîngeri a sunat mai mult decît tentant pentru tehnicianul italian de pe banca celor de la CSMS Iaşi. Misiunea nu a fost una foarte dificilă, dat fiind adversarul.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oţelul nu poate speria pe nimeni. Singurul om care mai mişcă în trupa de la Dunăre este Cernat. În echipa Oţelului arată ca puştiul cel mare de pe maidanul copilăriei obligat să joace alături de nişte copii.

Şi chiar aşa a şi fost, cea mai mare ocazie a gazdelor venind pe traseul Cernat- Tudorie, însă aflat în faţa golului, tînărul din atacul gălăţenilor a tras penibil peste poartă.

Ritmul a fost dictat de oaspeţi, în condiţiile în care le-a convenit egalul şi nu şi-au lăsat adversarii să îşi creeze alte ocazii. Oţelul se afundă şi mai mult în mlaştina retrogradării, în timp ce Iaşiul radiază şi are şanse foarte mari de salvare.

"Nu am jucat bine, dar ne-am organizat bine şi am reuşit să scoatem un punct. E un rezultat echitabil. Nu ne gîndim decît la salvarea de la retrogradare, mai sînt multe meciuri de disputat" (Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi)

"Sînt dezamăgit de rezultat, nu de joc. Nu am reuşit să marcăm, în ciuda ocaziilor, din păcate, golul face diferenţa" ( Florin Marin, antrenor Oţelul)

655586-otelul-csms-iasi-0-0.jpg

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
otelul_64
otelul_64  •  19 Martie 2015, 22:20

daca tu esti multumit cu jocul ala .......fugi tare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează