FOTBAL  »  Superliga  »  INTER CURTEA DE ARGEŞ

Viera şi Kone n-au primit la timp viza pentru Anglia

emmanuel kone
emmanuel kone

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Convocaţi la lotul naţional al Coastei de Fildeş, jucătorii Ousmane Viera şi Emmanuel Kone (foto) n-au mai ajuns la echipa lor naţională.

Cei doi ivorieni ar fi trebuit să se alăture lotului, în Anglia, pentru meciul de pregătire cu selecţionata Coreei de Sud.

„Cei doi jucători ivorieni au avut unele probleme în obţinerea vizei pentru Anglia, n-au obţinut-o în timp util, astfel că nu s-au mai dus pentru meciul cu Coreea de Sud”, spunea antrenorul de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, Ionuţ Badea.

Calificată la Campionatul Mondial care se va disputa în acest an, Coasta de Fildeş este într-o grupă cu Argentina, Portugalia şi Coreea de Nord. Fără Viera şi Kone, Coasta de Fideş a pierdut cu 0-2 meciul disputat marţi în Anglia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  04 Martie 2010, 16:49

nasol ca n-au ajuns, probabil aici s-a terminat visul de a prinde lotul pt cm. oricum, sunt tineri, il prind pe cel din 2014

 •  04 Martie 2010, 15:51

In grupa cu Brazilia, nu cu Argentina. :P

Vezi toate comentariile (2)
Comentează