FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vii la meci, mergi la SPA! :) Ofertă inedită pentru suporterii dinamovişti

Suporterii
Suporterii "cîinilor" le-au cerut conducătorilor să micşoreze preţurile tichetelor pe viitor pentru ca arena să fie plină meci de meci

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 septembrie 2012 20:02

Acţionarii vor să umple Arena Naţională cu CFR şi le promit fanilor care îşi achiziţionează bilete 30 de vouchere la un centru de relaxare.

Dinamo e în plin proces de fidelizare a suporterilor după rezultatele mai slabe şi certurile de la nivelul conducerii din ultima perioadă. Acţionarii au pus la cale o strategie menită să-i atragă pe ultraşi în număr mare la derby-ul cu CFR Cluj, de vinerea viitoare, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la DigiSport 1.

Ionuţ Negoiţă a hotărît să pună la bătaie 30 de vouchere de cîte două persoane la unul dintre cele mai moderne centre de spa din Bucureşti, în interiorul lui Rin Grand Hotel. Fanii pot intra în posesia cadourilor doar dacă îşi achiziţionează tichete de pe site-ul biletedinamo.ro pînă în data de 12 septembrie. Cîştigătorii vor fi anunţaţi pe stadion, înainte de startul partidei cu CFR. Preţurile biletelor sînt următoarele: 10 lei - peluze, 20 lei - tribuna a II-a, 30 lei - tribuna I, 100 lei - VIP 2, 150 lei - VIP 1.

20.000 de oameni au fost prezenţi la partida cu Metalist Harkov (0-2), cea mai mare asistenţă din acest sezon a lui Dinamo

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Obodo, din nou în cărţi
Bonetti l-a propus iar acţionarilor pe Christian Obodo, conform ziuanews.ro, după ce a mai făcut-o o dată, la finele lunii iulie. Mijlocaşul de 28 de ani, care a scăpat dintr-o răpire în Nigeria natală la începutul verii, a rămas liber de contract după ce-a reziliat acordul cu Udinese. În ultimul sezon a fost împrumutat la Lecce. Fotbalist de picior stîng, Obodo ar vrea 200.000 de euro pe sezon. În afara salariului mare solicitat, mai e o problemă în calea transferului: în Liga 1 perioada de mercato s-a încheiat luni. Mai pot fi legitimaţi doar fotbalişti liberi, dar declaraţi astfel pînă la 30 iunie, nu acum!

A vîndut acţiunile pe ceasuri
Cristi Borcea a dezvăluit la GSP TV ce a încasat în schimbul acţiunilor sale: "Am primit de la Săvulescu 1,2 milioane de euro, două ceasuri echivalate la 100.000 de euro, plus 140.000 de euro plătibili în decembrie şi un teren evaluat la 2,5 milioane de euro. Nu m-a interesat terenul, a vrut el aşa, să-l pună ca să supraevalueze acţiunile. Am băgat 6-7 milioane de euro, dar m-am înţeles cu Săvulescu pentru 2,5 milioane de euro. Noi nu am contribuit doar financiar, am adus sponsori şi jucători gratis".

Vin banii în vestiar
Ionuţ Negoiţă le-a promis public jucătorilor că îşi vor lua salariile, restante de două luni. "Pot spune că restanţele către băieţi vor fi achitate în maximum două luni şi sper ca situaţia să revină la normal. Datoriile clubului sînt publice, e vorba de 10 milioane de euro, sînt reeşalonate şi în vreo doi ani scăpăm şi de ele. Aşa că, pînă atunci, avem ca obiectiv locurile 5-6 şi promovarea de jucători tineri", a spus acţionarul dinamovist.

Cristea s-a accidentat
Abia ajunsese Andrei Cristea la capacitate fizică optimă, că s-a accidentat iar. Ieri, la antrenament, atacantul de 28 de ani a suferit o lovitură la gleznă şi a trebuit să părăsească şedinţa de pregătire. Azi, ar fi trebuit să evolueze pentru echipa secundă în partida cu Sportul Studenţesc, însă doctorii i-au recomandat repaus pentru a nu risca o accidentare mai gravă.

Inbox:
- Alvarez va juca azi, de la ora 11:00, contra Sportului, în Regie. Alături de mijlocaşul de 32 de ani vor merge şi Axente, Dobrosavlevici, Alin Roman şi Manyur.
- Homei a fost învoit de Bonetti pentru acest week-end, el urmînd să fie naşul de cununie al lui Laurenţiu Rus, care se însoară azi, la Cluj.

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (9)
the_rite
the_rite  •  09 Septembrie 2012, 10:59
Postat de the_rite pe 08 Septembrie 2012, 08:38

Operatii pe creier pentru Gigi Belciug se ofera? Ar veni foarte multi spectatori la meci....

Daca mai adaugi si niste spalaturi in zer de oaie, ne trezim si cu Sandu si Mitica la meci....

catzulinho
catzulinho  •  08 Septembrie 2012, 13:01

Si se mira lumea de ce nu vin dinamovistii meci de meci in nr mare, pai sunt majoritatea femei si copii si in plus le mai propui si oferte cu vouchere...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Septembrie 2012, 11:27
Postat de sica2ro200 pe 08 Septembrie 2012, 10:14

nici gratis nu vin astia sa vada leul din Madagascar:)....cea mai varza echipa din tara

Doar cei de la NASA vin pe stadionul din Groapa.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează