FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-0

Viitorul le-a dat lecție de fotbal! Ei au fost cei mai slabi steliști de pe teren + Dică, repetent pe bancă

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 09:04

FCSB a pierdut cu 0-1 în fața Viitorului, într-o partidă disputată la Ovidiu, în care cel mai bun om din echipa roș-albaștrilor a fost portarul Andrei Vlad.

În frunte cu căpitanul Denis Alibec, FCSB a dezamăgit în meciul de la Ovidiu, iar cea mai bună notă din echipă a fost 6, primită de Vlad. Dennis Man a avut cea mai slabă prestație, fiind notat cu 3, urmat de Alibec, Junior Morais, Enache și Florinel Coman, care au primit 4 din partea Gazetei.

De cealaltă parte, Eric a fost cel mai bun fotbalist al confruntării, iar golul victoriei i-a adus nota 8. Ceilalți jucători din echipa Viitorului au fost notați cu 7, mai puțin Țucudean, Chițu și Vână,  notați cu 6.

Pentru modul în care a arătat echipa sa în disputa cu FCSB, Hagi a primit nota 8, în timp ce Dică a fost repetent pe bancă, fiind notat cu 4.


"Dacă stau la cheremul lui Alibec și Budescu nu mai iau titlul. La mine Steaua nu stă în Alibec, Tănase sau Budescu. Nu e niciun fel de problemă că pierd 5 milioane de euro, dar ei la revedere cu viața fotbalistică" Gigi Becali, la finalul meciului cu Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Septembrie 2017, 10:33
Postat de fcsb.86 pe 10 Septembrie 2017, 10:16

Sa fim seriosi, are importanta cine este pe banca? Eu chiar nu cred.

pai n-are importanta cine sta pe banca, ca echipa o face tot ala din loja! ala de la palat! cu mustata, cu mustata, da, da, ala! :D in alta ordine de idei, ma amuza cum sunt unii care inca cred ca fcsb dadea meciul viitorului ca sa nu retrogradeze! mai baieti sunteti penibili! pai viitorul este ca joc peste multe echipe din liga mamaliga si numai daca ma uit, pe chiajna, juventus si gaz metan ii bate viitorul si *** ***! asa ca, despre ce retrogradare vorbiti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Septembrie 2017, 10:26
Postat de risc_mix pe 10 Septembrie 2017, 15:01

Pai tocmai asta e drama acestei echipe fcsb.Ca o umileste cam toata lumea, inclusiv aceasta echipa de juniori care a fost scoasa de o modesta echipa din cipru.Deci postarea ta nu va ajuta deloc.Din contra,arata cat de mediocri sunteti

mai baieti, modesta aia echipa din cipru joaca in CL, despre ce vorbim? e mai breaza fcsb , care nu a ajuns acolo? modesta aia echipa din cipru a eliminat anii trecuti in fazele superioare pe aia de le-au dat 3-0 lu` dinamo la bilbao! cred ca nu prea intelegeti fenomenul! modesti suntem noi ma, nu ei!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Septembrie 2017, 09:14
Postat de florar pe 10 Septembrie 2017, 13:17

Si o sa caut si faza in care Craciunescu rade de jucatorul care vrand sa degajeze mingea din careu isi loveste mana...

cred ca sunteti singurii de pe planeta care sa cereti penalty la o faza ca aia. asta dovedeste cat de denaturati ati ajuns. daca mergi in fotbalul din vest sa ceri penalty la asa ceva se uita aia la tine ca la ultimul om.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează