FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vin campionii! » Trei zambieni ce au cucerit Cupa Africii au fost convinşi de Bonetti să joace în Ştefan cel Mare

Kalaba abia aşteaptă să joace iar în Europa
Kalaba abia aşteaptă să joace iar în Europa

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 19:44

Dario Bonetti a discutat personal cu şefii cluburilor de care aparţin 3 dintre campionii Africii şi a obţinut acordul ca jucătorii pe care i-a antrenat pe cînd era selecţionerul Zambiei să vină la discuţii.

Hijani Himoonde (24 de ani), Nyambe Mulenga (24 de ani), ambii fundaşi, şi mijlocaşul Rainford Kalaba (25 de ani) şi-au dat acordul să fie antrenaţi din nou de Bonetti. Cei trei se află acum în Africa de Sud pentru a-şi procura viză pentru Europa.

Himoonde, 1,83 metri, care-i stoper, şi fundaşul dreapta Mulenga aparţin de ZESCO United. Kalaba e mijlocaş central, evoluează în Congo, la Mazembe, şi e singurul dintre cei trei care a avut o aventură europeană, evoluînd în Portugalia pentru Braga, Gil Vicente şi Leiria. Fotbaliştii au cucerit în iarnă Cupa Africii, iar Bonetti e tehnicianul care i-a calificat la turneul final.

800.000 de euro va trebui să scoată Dinamo din buzunar pentru a-i transfera pe cei trei zambieni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (92)
duta_dd
duta_dd  •  14 Iunie 2012, 18:45

mi-e greu sa cred ca de aceasta data va vrea si CAP-dePORC performanta la Dinamo si va lasa un antrenor capabil sa faca treaba si asa cu fonduri super-restranse...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Iunie 2012, 17:55
Postat de mokkum pe 14 Iunie 2012, 17:19

Doresc sa felicit clubul Dinamo pentru aceasta strategie de marketing foarte inteligenta. Din cate am auzit africanii astia au multe rude pe la ei pe acolo, daca vin toti cu familionul probabil ca cei 300 de spartati care urmaresc meciurile echipei Dinamo de pe teren propriu se va dubla. Foarte buna strategie. Si mai am o propunere, ca imnul oficial al clubului Dinamo sa fie schimbat cu celebra melodie cocojambo.

Doresc sa adresez felicitari primariilor de sector si primariei capitalei pentru triplarea stalpilor de iluminare stradala, asfel va fi posibila observarea in timp util a locuitorilor pe timp de noapte din cartierele Grand , Laromet, Chitila, Grivitei, Pajura Crangasi, evitandu-se ciocnirile intre ei ! De asemenea strandurile vor fi luminate si pe timpul zilei !

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Iunie 2012, 17:34
Postat de mokkum pe 14 Iunie 2012, 17:30

PS. Am uitat sa le propun fanilor dinamovisti sa isi schimbe porecla, din cainii rosii in maimutele negre, sa multumeasca toata suflarea dinamovista.

...cred ca asta cu maimutele negre se potriveste mai bine la voi, daca ne uitam in tribune...:)))

Vezi toate comentariile (92)
Comentează