FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Vin întăriri şi pentru Gaz Metan Mediaş » Llullaku semnează marţi

Llullaku va juca la Gaz Metan Mediaş în viitorul sezon
Llullaku va juca la Gaz Metan Mediaş în viitorul sezon

Articol de - Publicat joi, 05 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 11:15

Tehnicianul Cristi Pustai este decis să întărească atacul gaziştilor. După ce pe 20 iunie a participat la trialul organizat de către gruparea medieşenă, vîrful de atac Azdren Llullaku a fost inclus de Pustai în lotul deplasat în Ungaria.

În vîrstă de 24 de ani, fotbalistul originar din Kosovo a avut evoluţii apreciate, astfel că la întoarcerea din cantonament oficialii Gazului Metan îi vor propune un angajament cu gruparea condusă de Pustai.

Atacantul este mai mult decît încîntat de posibilitatea de a semna cu medieşenii. "Sînt convins că o să mă adaptez la echipă pentru că este o ambianţă plăcută iar jucătorii m-au primit foarte bine.Mi-aş dori să rămîn la Mediaş", a afirmat Llullaku.

În vîrstă de 24 de ani, fotbalistul s-a mutat de 12 ani în Italia,unde a evoluat pentru prima oară  în serie D, la Sacilese, în sezonul 2006-2007, echipă pentru care a marcat 8 goluri. Un sezon mai tîrziu s-a transferat în serie C2 la FC Sud Tirol, de unde a revenit la Domegliara în serie D.  În sezonul 200-2011 a jucat la Tamai,echipă pentru care a marcat 22 de goluri în 33 de jocuri iar anul trecut a evoluat tot în serie D, la Sandona Jesolo, unde a înscris de 13 ori în 30 de partide.

Schimbare de program
Oficialii grupării medieşene au decis să modifice puţin programul finalului de stagiu de pregătire din Ungaria. Astfel, amicalul de sîmbătă a fost anulat, gaziştii urmînd să participe vineri la un tringhiular lîngă Budapesta. “Am renunţat la meciul de sîmbătă cu o echipă din Rusia pentru că a fost un stagiu lung şi ne-am dorit ca sîmbătă seara să fim în ţară. Vom  participa vineri la un tringhiular lîngă Budapesta, la care vor mai veni o echipă din Israel şi una din Ungaria, urmînd ca mîine să ştim exact programul jocurilor”, a precizat tehnicianul Cristi Pustai.

Gaziştii au efectuat prima parte a stagiului de pregătire la Debrecen, în perioada 21-30 iunie iar apoi s-au mutat la centrul olimpic de la Tatabanya.

De la Gaz la Ferencvaros
În altă ordine de idei, pe lista grupării medieşene s-a aflat şi un vîrf de atac de la Tg. Mureş. În vîrstă de 20 de ani, Laszlo Hodgyai a ales în cele din urmă să meargă în probe la formaţia maghiară Ferencvaros, după ce sezonul precedent a evoluat pentru echipa secundă a mureşenilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  07 Iulie 2012, 01:31

lullaku va juca in atac cu BUD, si vitinho ca rezerva ca nui vad pe roman sau bus in stare sa se impuna ca titulari mult succes Llullaku

assf
assf  •  06 Iulie 2012, 20:42

sunt sanse sa vina si ioan mera ..

mediash
mediash  •  05 Iulie 2012, 14:31

sa-l vedem :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează