FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Vine Nicolae Badea? » Fostul acţionar de la Dinamo ar putea fi asociatul lui Dan Adamescu la Oţelul

Articol de - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 martie 2014 22:04

Imediat după înfrîngerea cu Ceahlăul (0-1), de pe teren propriu, preşedintele Narcis Răducan a anunţat că fosta campioană este aproape să-şi schimbe proprietarul.

"Vă anunţ în premieră că domnul Adamescu este în discuţii extrem de avansate ca să vîndă clubul. În cîteva zile veţi afla cine este noul proprietar. E un om căruia îi place fotbalul şi care are stabilitate financiară".

Conform ultimelor informaţii, Adamescu nu va vinde toate acţiunile, ci caută un partener care să contribuie cu anumite sume la bugetul anual al gălăţenilor. Conform celor de la dunareabatrana.ro, Nicolae Badea ar putea fi investitorul-surpriză de la Oţelul. Fostul finanţator de la Dinamo se află în relaţii excelente cu Dan Adamescu, iar o eventuală venire a sa la Galaţi ar putea reface colaborarea dintre echipă şi Primăria Galaţi, omul de afaceri bucureştean fiind în relaţii foarte bune şi cu Marius Stan, fost preşedinte al clubului şi actual primar al oraşului.

Şanse mai mici de a prelua gruparea dunăreană are şi Radu Călin, un businesman despre care s-a mai vorbit şi în trecut că ar fi interesat de Oţelul, numai că acesta ar dori să conducă singur, nu în tandem cu Adamenscu.


65 de milioane de euro e averea lui Badea, conform Top 500 Forbes. Adamescu ar avea 950 de mil de euro

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
virgyl
virgyl  •  19 Martie 2014, 23:38

Cum poate ajuta unul cu 65 milioane pe bogatanul Adamescu cu avere de 1 miliard ???

14mai1948
14mai1948  •  19 Martie 2014, 15:31

se pare ca badea o sa fie actionar sau patron ;a foarte multe echipe de liga 1 pus de presa ,pina acum e la chiajna si otelu ..in curind o sa mai presia 1 -2 echipe ..o sa fie mogulul fotbalului facut de presa patron peste liga 1 ,el cu jiji regiie si palmierul centurist iubitor de folclor

corectu
corectu  •  19 Martie 2014, 13:03

Dar Dunarea Tanara ce spune?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează