FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Vine pe banii lui Elche » Cristi Săpunaru vrea să joace gratis pentru Rapid!

Articol de - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 20:53

Rapidiştii pregătesc achiziţia verii în Liga 1, repatrierea lui Cristian Săpunaru!
Fundaşul de 30 de ani a fost pus recent pe liber de Elche. Ibericii au decis să se despartă de român după ce leafa acestuia a ajuns, conform contractului semnat anul trecut, de la 800.000 de euro pe sezon la 1,2 milioane de euro.

Totuşi, Cristi nu se grăbeşte să-şi găsească un angajament. A atacat decizia clubului spaniol şi cere plata salariului pînă la finalul angajamentului, adică 2,4 milioane de euro, sumă ce reprezintă remuneraţia sa pe doi ani de zile! Cel mai probabil, şefii lui Elche vor încerca să ajungă la o înţelegere cu Săpunaru, iar acesta ar accepta un million de euro pentru a-şi retrage memoriul.

Imediat după ce îşi va rezolva situaţia, fundaşul e dispus să se întoarcă în Giuleşti, la echipa lui de suflet. Soţia fotbalistului, Ana Maria, a revenit deja în Bucureşti şi îl aşteaptă şi pe Cristi să ajungă. Internaţional român a spus în mai multe rînduri că doreşte să revină în Grant, iar acum, după 6 sezoane petrecute în străinătate, la FC Porto, patru ani, şi cîte un sezon la Elche şi Zaragoza, e dispus să se întoarcă.

Cu banii luaţi de la Elche şi avînd în vedere că alb-vişiniii nu-i pot oferi un salariu lunar mai mare de 5.000 de euro, Săpunaru ar fi dispus să evolueze fără a fi plătit de giuleşteni.


Are ghetele pregătite
În urmă cu mai puţin de o lună, pe cînd nu ştia că va fi pus pe liber de Elche, Săpunaru şi-a afişat pe Facebook noile ghete de joc (foto). Pe lîngă numele soţiei, Ana Maria, şi cel al fetiţei, Alessia, fundaşul şi-a inscripţionat pe ambele ghete şi FCRB, adică Fotbal Club Rapid Bucureşti. Nu e prima oară cînd acesta îşi arată iubirea pentru Rapid. În mai 2011, cînd a cucerit Europa League cu Porto, jucătorul a apărut la festivitatea de premiere cu fularul Rapidului la gît.


1 gol în 8 meciuri a izbutit Săpunaru sezonul trecut în tricoul lui Elche

2 cartonaşe roşii şi 5 "galbene" a încasat Săpunaru la Elche


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
fangigi
fangigi  •  26 August 2014, 21:41
Postat de dinamovist_rau pe 24 August 2014, 15:54

vine zzziganul sa salveze satra.extraordinar,toti magnetii tremura de emotie

De la satra esti tu oa1e bearca! Comentariul tău...

fangigi
fangigi  •  26 August 2014, 21:40

Ar fi bine sa vina Cristi!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  25 August 2014, 13:03

Superbe ghete! ;)

Vezi toate comentariile (71)
Comentează