FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SPORTUL, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vînzarea lui Pulhac la Hercules a revenit în actualitate » Bazzi la preţ redus

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Fundaşul argentinian a fost cumpărat de la FC Argeş cu numai 50.000 de euro.

Cum Andone i-ar putea pierde zilele următoare atît pe Cristi Pulhac, cît şi pe Zie Diabate, şefii "cîinilor" au reacţionat imediat şi au adus un fotbalist care să asigure banda stîngă. E vorba de Elias Bazzi (29 de ani), care are experienţa României după cele 5 sezoane jucate la FC Naţional şi la FC Argeş Piteşti.

Dinamoviştii au plătit numai 50.000 de euro pe lateralul argentinian, în condiţiile în care pe împrumutul pe un an al lui Pulhac la Hercules Alicante vor obţine de 5 ori mai mult. Dacă vara viitoare vor dori să-l cumpere definitiv pe Cristi, spaniolii vor trebui să achite încă 600.000 de euro.

"Sînt extrem de fericit să joc pentru un club de talia lui Dinamo şi sper să demonstrez că merit încrederea celor de aici. Îmi doresc să ies campion şi să joc în Europa"
Elias Bazzi, fundaş Dinamo

"Cum alţii au avut şansa să se transfere afară, aş vrea să am şi eu. Dacă însă va fi să rămîn la Dinamo, voi oferi totul pentru a ajuta echipa, voi fi motivat"
Cristi Pulhac, fundaş Dinamo

60.000 de euro va cîştiga Bazzi în sezonul viitor la Dinamo

350.000 de euro va fi salariul anual al lui Pulhac la Hercules

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
flafy
flafy  •  27 Iulie 2010, 12:13

sper sa ne faca o surpriza placuta desi...pt 50.000 nu cred ca e mare vedeta oricum pe parvulescu de la gaz metan medias nu l-ati vazut???

dudu68
dudu68  •  27 Iulie 2010, 09:25

Bazzi este oricum mai lent decat Pulhac...50.000 dai atata face. Da ce noi suntem precum restul echipelor sa bagam bani....Traiasca clanul Becali...cat sunt ei la putere la Dinamo o sa fim vesnic ultimii rasi.Pana si spurkatii au scapat de prostu` lor...noi de ce nu putem sa ii dam afara pe albanezi? Va place sa jucam dupa cum ne canta astia si sa ne bage ciurucurile lor pe gat??? Unde sunt ultrasii aia adevarati cu care ne mandrim cand e vorba sa-i indepartam de la Dinamo pe astia???

crs_fcd
crs_fcd  •  27 Iulie 2010, 08:57

De Bazzi asta am auzit ca e praf si pulbere, personal nu l-am vazut jucand dar ft multi mi-au spus ca e varza... Vreau sa ma insel, dar cam asta transferam noi. MULTUMIM CLANULUI BEEECALI!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează