FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Viorel Domocoş e fericit pentru Ştiinţa şi pentru familia sa

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 17:18

Viorel Domocoş, 36 de ani, fostul mijlocaş ofensiv al Universităţii Craiova şi al lui Dinamo, este de părere că revenirea Ştiinţei în fotbalul românesc va crea o emulaţie deosebită.

"Mîndria oltenilor va reuşi să readucă formaţia în prim-planul Ligii 1. Ştiinţa este un club de tradiţie, o să vedeţi cît de spectaculoase vor fi meciurile din Bănie, mai ales că suporterii vor crea o atmosferă fantastică după atîţia ani în care au privit la alţii cum joacă. Mi-aş dori să văd Craiova cît mai repede în prima divizie", a comentat Domocoş.

Speră să aibă măcar un fotbalist din doi băieţi
Fostul fotbalist, care a cochetat şi cu prima reprezentativă în urmă cu un deceniu, tocmai a devenit tată pentru a doua oară. Soţia, Dana, i-a dăruit un al doilea băieţel, pe Eduard Matei, după Raul Alberto, acum în vîrstă de 9 ani. "Ar fi fantastic ca măcar unul dintre ei să devină fotbalist. Credeam că băiatul cel mare ar fi potrivit, însă nu ştiu dacă va fi aşa. Parcă mezinul ar avea glezne mai fine, să-l vedem în cîţiva ani cu mingea", a comentat Domocoş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marianilie28
marianilie28  •  27 Martie 2013, 23:46

Sangele apa nu se face .HAI UNIVERSITATEA CRAIOVA

antalmihai
antalmihai  •  27 Martie 2013, 19:35

Te respect ca fotbalist si ma inclin in fata ta , dar te hulesc pt tradarea si supunerea fata de netoiu ! Forza Stiinta !CRAIOVA4EVER !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează