FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Viorel Hizo: "Meciul cu Universitatea Craiova este un examen pentru noi"

Articol de - Publicat vineri, 22 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Viorel Hizo este conştient de forţa Craiovei din acest moment, adversar pe care îl va întîlni în etapa a 12-a a Ligii 1. Tehnicianul îşi îndeamnă jucătorii să aibă curaj în faţa oltenilor, deşi vor avea o atmosferă ostilă pe “Ion Oblemenco”.

 

“Este un meci greu, un examen pentru noi. Ne-am pregătit în această săptămînă şi sper ca echipa să joace foarte bine. Îmi doresc să realizăm o partidă foarte bună în compania unei echipe care se pare că a renăscut. Pentru noi toate meciurile sînt decisive şi pregătim fiecare meci ca să putem să cîştigăm”, a declarat Viorel Hizo.

Meciul Universitatea Craiova- FC Vaslui se dispută sîmbătă, 23 octombrie, de la ora 20.30, şi va fi arbitrat de Cristi Balaj.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
ceru
ceru  •  22 Octombrie 2010, 21:05

...sperati sa ne bateti dar cel mai probabil o sa ramaneti doar cu speranta...doar printr o minune veti scapa cu un egal..vb dupa meci..FORZTA FC VASLUI!!!!!!

diacris21
diacris21  •  22 Octombrie 2010, 20:25

Avem o echipa buna in acest moment, si cel mai important, avem antrenor. Cu cateva intariri in iarna chiar vom putea juca la podium. Forza Stiinta!

diacris21
diacris21  •  22 Octombrie 2010, 20:21

si eu zic ca ii vom bate pe cei de la Vaslui. chiar la doua goluri diferenta... Hai Stiinta!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează