FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI TIMIŞOARA 4-3

Viorel Moldovan: "Ce să mai spun după un asemenea meci? A fost senzaţional!"

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2009 00:00

Tehnicianul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a comentat prestaţia elevilor săi în partida cîştigată dramatic în faţa Politehnicii Timişoara, scor 4-3.

"După un asemenea meci nu am cum să mai spun mare lucru. Îmi felicit jucătorii, au dat dovadă de caracter şi au cîştigat în faţa unui adversar extrem de dificil.

A fost un meci senzaţional, poate cel mai frumos din acest retur de campionat. S-a demonstrat şi astăzi că nu FC Vaslui este echipa cea mai avantajată de arbitri, am fi meritat şi noi un penalty la 2-2 pentru un fault la Burdujan. Victoria ne dă moral pentru confruntarea cu Unirea Urziceni, ne aşteaptă încă o bătălie peste foarte puţin timp", a spus Moldovan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  19 Aprilie 2009, 21:12

Bravo Vaslui, victorie meritata, in primul rind pentru dorinta avuta pentru a o obtine! Bravo Moldovan pentru increderea in ideea atacului chiar la 2-2 sau 3-3 (cind poate multi s-ar fi multumit cu egalarea obtinuta). Dar... Porumboiu ar face bine sa-si tina gura si sa nu intineze un rezultat obtinut cu adevarat pe teren. (Sic, vezi golul egalizator al Vasluiului la 3-3, dintr-un offside al lui Temwanjera, considerat la momentul loviturii lui Burdujan).

suhy
suhy  •  19 Aprilie 2009, 18:13

Bravo baietii! ne-ati facut sarbatorile frumoase...atentie Urziceni venim !!!

 •  19 Aprilie 2009, 14:28

dulcica citeste cu atentie comentariul meu , sau invata limba romana. Arata-mi mie unde am scris eu ca Vaslui e mai buna ca Liverpool. Eu vorbeam despre mentalitate si spirit. Toata lumea a vazut asta, numai tu nu ai vazut. Poate te roade invidia ca nu joaca si echipa ta de suflet la fel , ma rog nu ma intereseaza. Da vezi-ti de ale tale si nu mai judeca aiurea.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează