FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 1-5

„O echipă blazată, o mare dezamăgire! Dacă ești profesionist, joci!” » Concluzie dură, după umilința trăită de FCSB

FCSB a fost invizibilă contra rivalei / foto: Raed Krishan (GSP) +49   FOTO
FCSB a fost invizibilă contra rivalei / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 06:56 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 10:11

FCSB - RAPID 1-5. Fostul internațional Viorel Moldovan a taxat letargia din jocul roș-albaștrilor, pe care îi arată cu degetul pentru modul în care s-au prezentat în derby-ul de pe Arena Națională.

Moldovan consideră că FCSB a tratat cu mult prea multă relaxare derby-ul bucureștean cu Rapid și nu se ferește să critice atitudinea fotbaliștilor lui Charalambous: „Dacă ești profesionist, te regrupezi și joci, chiar dacă ai pierdut titlul”, a fost remarca fostului atacant al naționalei.

Andrea Compagno, mesaj pentru Gigi Becali » Prima reacție după ce patronul FCSB a anunțat că vrea să-l vândă: „Poate de asta e supărat”
FCSB - RAPID 1-5
Andrea Compagno, mesaj pentru Gigi Becali » Prima reacție după ce patronul FCSB a anunțat că vrea să-l vândă: „Poate de asta e supărat”

Viorel Moldovan, concluzie dură în studio, după umilința trăită de FCSB cu Rapid

„FCSB e o mare dezamăgire, o echipă blazată, lipsită total de motivație! Era un meci cu orgoliu total, e FCSB - Rapid, ştim disputa. Să pierzi de o manieră categorică şi să pierzi așa în faţa suporterilor... Merită mai mult respect!

Ei veneau după pierderea titlului, nu s-au putut remonta, dar nu e o scuză. Dacă eşti profesionist, te regrupezi şi joci în faţa suporterilor, mai ales un meci contra Rapidului”, a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport

Viorel Moldovan: „Rapid să nu se îmbete cu acest rezultat!”

Fostul atacant și-a îndreptat atenția și către Rapid și-i avertizează pe giuleșteni că succesul categoric reușit în fața rivalei nu e unul neapărat concludent în perspectiva următorului sezon:

„Rapid are rezultate oscilante. Bun, a bătut FCSB cu 5-1, un rezultat de referinţă a fost acel 2-2 cu CFR, acum a fost o victorie meritată care clar va rămâne în istorie. 

Proporţia scorului îţi aduce satisfacţia că ai reușit să umileşti FCSB, dar să nu tragem nişte concluzii pripite, să nu se îmbete doar cu acest rezultat. Bravo lor, ai câştigat cu 5-1, dar sezonul următor va fi foarte dificil”, a mai spus fostul mare fotbalist, conform sursei citate. 

O să facem o evaluare mai corectă zilele acestea. Cu siguranță vor fi plecări, vor fi și veniri. Nu vreau să vorbesc despre asta acum. Vreau să ne bucurăm de această victorie. Mi s-a părut un sezon foarte lung, cu mult stres. Abia aștept să plecăm în vacanță. O victorie contra FCSB-ului, când reprezinți Rapidul, îndulcește orice!

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO Show pirotehnic și scandări rasiste la duelul dintre FCSB ȘI Rapid

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO + FOTO Rușine istorică pe Arena Națională » FCSB, umilită de rivala Rapid! Giuleștenii au egalat un record fabulos

Se pricepe Gigi! Jucătorul care abia și-a prelungit contractul cu FCSB a fost DEZASTRUOS în rușinea cu Rapid

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (24)
elefterie
elefterie  •  28 Mai 2023, 15:28

Abia ce "se maturizaseră" fecesebiștii - exprimare găsită de presă după jocurile slabe dar cu rezultate excelente, de la Craiova și cu Sepsi- Coman zicea că "importante sunt punctele și mai puțin jocul", iar ultimul argument pentru jocul "pragmatic" era că și CFR-ul a câștigat campionate jucând economic. Norocul proverbial al lui Gigi, adică penaltyul ratat de Ivan, faultul "în familie" care l-a scos din joc pe Braun redutabilul adversar direct al lui Coman în meciul cu CFR, ba chiar și productivitatea de senzație din prima repriză la Ovidiu, toate păreau că vor conduce pe Fcsb spre titlul de campioană... Ei bine, norocul s-a sfârșit, Farul a câștigat titlul, iar Rapidul (învinsă etapa trecută în Giulești de o Craiova în 10 oameni!) a pus "delicat", cu toate 5 degetele mâinii, bomboana pe colivă...

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  28 Mai 2023, 13:53
Postat de mioriticul pe 28 Mai 2023, 13:04

Un scor normal din moment ce Gigi a renunțat la ajutorul arbitrilor.

Altfel spus, un rezultat cum trebuie pentru oameni cum trebuie.

Mihai043
Mihai043  •  28 Mai 2023, 13:25
Postat de CostelMC pe 28 Mai 2023, 11:37

Ai șanse la titlu dar îl pierzi din cauza "antrenorului" care nu poate face diferența dintre oameni și oi și astfel, toată munca ta de un an ca jucător e dusa pe apa sâmbetei. Ca și la Coman în meciul cu Farul, frustrarea și neputința se vad cu ochiul liber. Ai o echipă care în mod obiectiv putea câștiga cel puțin 4 dintre campionatele pierdute în ultimii 8 ani dar stai la mila unui personaj cu 12 clase făcute la stână înconjurat de oameni de același tip și calitate. Si sa nu uit, ridicat în slavi de "presa sportiva" de la noi, personajul în cauză friza nebunia, era ba războinicul luminii, ba Mihai Viteazu și nu mai durează mult pana nu se crede vre-un sfânt.

Poi s- crezut deja. A zis că ar trebui să fie păstrat sânge de la el și să fie făcut sfânt din timpul vieții. Caută pe net. S-ar putea să îi găsești declarația halucinantă.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează