FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Tehnicianul din Liga 1 care l-a impresionat pe Viorel Moldovan: „Fotbalul românesc are nevoie de astfel de antrenori”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 12:56 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 13:26

Viorel Moldovan l-a lăudat pe Mircea Rednic (61 de ani), după ce a salvat-o pe UTA de la retrogradare.

 „Puriul” a preluat-o pe UTA la finalul lunii aprilie și i-a menținut pe arădeni în Liga 1 după un baraj cu Gloria Buzău (0-0 și 5-1). Viorel Moldovan îl laudă pe Mircea Rednic După această performanță, Viorel Moldovan l-a lăudat pe antrenor. 

Rapid, interesată de un jucător de la Sepsi: „Chiar azi ne-au sunat” + Covăsnenii îl vor pe Florinel Coman, dar au pe listă și un jucător de la CFR
MERCATO
Rapid, interesată de un jucător de la Sepsi: „Chiar azi ne-au sunat” + Covăsnenii îl vor pe Florinel Coman, dar au pe listă și un jucător de la CFR

Viorel Moldovan îl laudă pe Mircea Rednic 

După această performanță, Viorel Moldovan l-a lăudat pe antrenor.

„A reușit să o scoată la liman şi să o salveze pe UTA de la retrogradare, chiar dacă după acest baraj. Este o realizare importantă. 

Aşa cum spunea, e greu să preiei o echipă pe final de campionat, cu un lot pe care nu îl cunoşti bine şi pe care nu l-ai format tu. De data asta nu i-a ieşit. Iar fotbalul românesc are nevoie de astfel de antrenori cu mare experienţă. Nu pot decât să salut continuitatea lui”, a declarat Viorel Moldovan la PrimaSport.

Mircea Rednic a prelungit cu UTA 

Mircea Rednic a anunțat că a semnat un nou contract, valabil pe două sezoane, cu gruparea de pe „Francisc Neuman”, cu obiectiv clar calificarea echipei în play-off-ul Superligii.  

„Contractul meu era pentru Liga 2 făcut, dar asta s-a reglat repede, pentru că am câștigat barajul. Când am stabilit clauzele din contract, mi s-a impus ca obligatoriu să am 9 jucători din Academie care să facă antrenamentul cu prima echipă. Am semnat un nou contract cu UTA, pe două sezoane. Am obiectiv clar calificarea în play-off”, a declarat Mircea Rednic, la emisiunea „La Strada TV”.  

Citește și:

„Am văzut macheta. Lucrurile sunt în linie dreaptă” » Detalii despre noul stadion al lui Dinamo

Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
cosmm
cosmm  •  07 Iunie 2023, 13:56

In 3 fraze ati scris de 4 ori ca Moldovan il lauda pe Rednic. Chiar trebuie sa umpleti un articol si nu mai conteaza cum o faceti? Astfel de ziaristi vorbesc de profesionalismul altora?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează