FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 1-2

Viorel Păunescu: "La meciul contra Craiovei se va umple stadionul

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2010 00:00

Preşedintele de onoare al Stelei a comentat evoluţia elevilor lui Piţurcă în urma victoriei cu 2-1 de la Alba Iulia, în faţa Universităţii Cluj.

 

"Mi-a plăcut foarte mult Tănase. Pentru mine este un transfer nou al Stelei. Şi Abrudan a jucat de parcă se ştia cu jucătorii Stelei de cel puţin an", a declarat Viorel Păunescu la sportro

Preşedintele de onoare al Stelei s-a declarat surprins de jocul prestat de Steaua şi recunoaşte că nu se aştepta la rezultate atît de repede. "Nu m-am aşteptat ca Steaua să joace aşa bine. Mi se părea că timpul a fost prea scurt pentru a putea să îi pună pe picioare", a completat Viorel Păunescu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
chris_gali
chris_gali  •  25 Iulie 2010, 22:33

mai lasati-ne bah nene cu bagatorii astia in seama care n-au nimik in comun cu....fotbalul !!!!...chiar credeti ca intereseaza pe cineva ce zice sau ce gandeste paunescu !!!???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează