FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vizitaţi de galerie » Steliştii au fost mobilizaţi de suporteri la antrenamentul de ieri!

Articol de , - Publicat sambata, 16 octombrie 2010 00:00

Suporteri ai Stelei au asistat la o parte din antrenamentul de aseară şi au încercat şi ei să-i mobilizeze pe jucătorii lui Lăcătuş.

Steliştii s-au unit împotriva lui Dinamo! Disensiunile dintre echipă şi fani, frecvente în ultima vreme, au dispărut complet în săptămîna dinaintea derby-ului pe care toţi roş-albaştrii îl vor cîştigat. Ultraşii au vrut să contribuie la determinarea trupei lui Lăcătuş şi altfel decît prin prezenţa lor în tribuna din Ştefan cel Mare.

Au mers aseară în Ghencea, în timpul antrenamentului şi i-au încurajat pe fotbalişti: "E cel mai important meci din tot anul pentru noi! Vrem neapărat să cîştigaţi! Vă garantăm că vă vom susţine sută la sută".

Dovada de ataşament pe care suporterii au ţinut să i-o arate echipei vine după o perioadă în care Steaua a suferit din punctul de vedere al asistenţei la meciurile de pe teren propriu şi în campionat, şi în Europa League. A fost modul în care fanii au protestat faţă de îndepărtarea lui Piţurcă, pe care îl susţinuseră toată vara. Roş-albaştrii n-au mai avut mai mult de 10.000 de oameni în Ghencea de peste o lună şi jumătate, adică de la jocul cu Timişoara, cînd au fost urmăriţi de 16.000 de oameni.

"Suporterii sînt foarte importanţi pentru noi şi indiferent de numărul celor care vor fi prezenţi în Ştefan cel Mare, o să-i simţim în tribună!"

Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

676 de suporteri va număra galeria Stelei în Ştefan cel Mare. Numărul reprezintă 5 la sută din capacitatea arenei lui Dinamo

50 de fani a avut Steaua la ultima deplasare din Liga 1, cea de la Galaţi, unde roş-albaştrii au pierdut, 0-1

Derby la Recurs
Media. Cea mai longevivă emisiune de analiză fotbalistică, Recursul etapei, pregăteşte o nouă ediţie de marcă duminică, de la ora 22:10, în direct pe GSP TV. Ovidiu Ioaniţoaia va diseca derby-ul Dinamo-Steaua alături de invitaţii săi: cel mai bun fotbalist român, Gheorghe Hagi, şi fostul atacant dinamovist Ionel Augustin. Fazele litigioase vor fi rezolvate de Silviu Bogdan. Poţi cîştiga tricouri cu Steaua şi Dinamo pentru cele mai bune întrebări adresate invitaţilor pe recursul.ro!

MM: "Galamaz titular, nu Gardoş"
Fostul manager general al Stelei din perioada 2004-2007, Mihai Stoica, a comentat echipa probabilă a roş-albaştrilor. "Sînt surprins să-l văd pe Gardoş anunţat ca titular. Eu, sincer, nu cred că Lăcătuş va renunţa la un fotbalist cu experienţa lui Galamaz, care poate ordona apărarea Stelei, pentru un fotbalist de doar 22 de ani, fără cine ştie ce experienţă la acest nivel", a spus MM la DigiSport.

Voucher şi apoi bilet la Utrecht
Suporterii Stelei care vor dori să urmărească din tribune meciul de la Utrecht, de joia viitoare, vor putea să-şi achiziţioneze vouchere inclusiv în preziua jocului, de la hotelul Houten, unde se va caza Steaua. Preţul unui voucher e de 21 de euro, însă acestea nu vor asigura intrarea la meci. Pe baza lor, în ziua meciului, începînd cu ora 17:00, în parcarea P6 a stadionului lui Utrecht, vor fi eliberate bilete de meci.

- Gigi Becali a oferit ieri un pronostiv pentru derby-ul de mîine: "Am impresia că îi vom măcelări, cred că le vom da 5-0, avem prea mare forţă".
- Pe stelisti.ro, suporterii au votat echipa pe care şi-o doresc mîine: Tătăruşanu - Bonfim, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Ricardo, Apostol - Nicoliţă, Stancu, Tănase - Bilaşco. Cei mai votaţi: Tătăruşanu (298) şi Stancu (278).
- Gigi Becali l-a atacat din nou pe Răzvan Lucescu: "Îl credeam băiat civilizat, cu bun-simţ, dar de cînd a devenit selecţioner parcă a înnebunit, dă nişte declaraţii de rămîi uluit".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  17 Octombrie 2010, 01:52

0-3 Fortza Steaua Mare atentie la Liviu Ganea surpriza lui Andone !!!

piti_steaua_
piti_steaua_  •  16 Octombrie 2010, 14:25

0-4 sau 3-5 nu pot sa ma decid dar in final va fi. 24. prietenii stiu de ce

skrap
skrap  •  16 Octombrie 2010, 12:23

legoolas, esti cumva pe invers? daca da, atunci mars la paradele tale si lasa sportul pentru barbatii adevarati.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează