FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Vlad Munteanu semnează cu Chiajna dacă nu îşi găseşte echipă în străinătate!

Munteanu se antrenează deja cu clubul ilfovian
Munteanu se antrenează deja cu clubul ilfovian

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 23:32

Fostul mijlocaş dinamovist se antrenează de cîteva zile cu nou promovata Concordia, însă va rămîne la echipă doar în cazul în care nu îşi va găsi un club afară.

Vlad Munteanu încearcă să se transfere în străinătate, însă pînă va parafa o înţelegere oficială el se va antrena cu echipa Concordiei. În cazul în care nu va pleca, fotbalistul de 30 de ani va rămîne în curtea ilfovenilor, acesta fiind dorit insistent de antrenorul Laurenţiu Diniţă, dar şi de managerul Eugen Trică.

"Vlad se antrenează cu noi de cîteva zile. Va continua la noi doar dacă nu va reuşi să se transfere afară. Eu şi Laurenţiu ni-l dorim foarte mult. Este un jucător fantastic, care ne-ar ajuta cu siguranţă. Dacă nu va reuşi să plece, sigur îl vom oferta", a spus managerul Chiajnei.

Vlad Munteanu este momentan liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Dinamo. Acesta a bifat 4 meciuri în returul campionatului trecut pentru Dinamo, fără să reuşească vreun gol.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
adrian09.
adrian09.  •  30 Iulie 2011, 13:15

Cam asta e valoarea lui la ora actuala ! Sa zica multumesc celor de la Chiajna si sa semneze repede un contract cu ei ca afara nu mai vede el contract !!!

raressm
raressm  •  30 Iulie 2011, 11:30

barbatu` =))

neko00
neko00  •  30 Iulie 2011, 11:12
Postat de blaustein pe 30 Iulie 2011, 09:28

Nu e baiatul ala care spunea ca nu s-ar mai intoarce niciodata in Liga I, sau ala era Cernat?

Ala era Mitea....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close