FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Vlad Iacob, „cenzurat” de conducerea lui Dinamo: „Mi-a cerut să nu mai apar în public”

Vlad Iacob, la GSP LIVE
Vlad Iacob, la GSP LIVE

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 14:41 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 00:11

În conducerea lui Dinamo s-au format tabere după venirea Red&White în acționariat, iar Vlad Iacob (36 de ani), fostul administrator special al „câinilor”, a dezvăluit în această dimineață la GSP LIVE faptul că Eugen Voicu, unul dintre acționari, i-ar fi cerut să nu mai apară în public.

Iacob a precizat faptul că i s-au impus teme de discuție în spațiul public, iar Andrei Nicolescu, cel care avea să preia funcția de administrator special, trebuia să apară mai des în spațiul public în locul său.

Vlad Iacob „a luat foc” după declarația interpretată ca atac la viața personală a lui Ovidiu Burcă: „Mi s-a părut absurd. Nu mi-a răspuns la telefon”
DINAMO
Vlad Iacob „a luat foc” după declarația interpretată ca atac la viața personală a lui Ovidiu Burcă: „Mi s-a părut absurd. Nu mi-a răspuns la telefon”

Vlad Iacob: „Încercau să-mi impună teme de discuție”

Domnul Voicu mi-a cerut explicit să nu mai apar public după ce ei au preluat pachetul majoritar de acțiuni, undeva din martie-aprilie, m-a criticat, am apărut mai rar de atunci, motivația fiind că e mai bine să apară Andrei Nicolescu public pentru că are o imagine mai bună în fața potențialilor investitori și va reuși să-i atragă.

VIDEO. Vlad Iacob, ferm privind implicarea suporterilor în viața echipei

Inițial da, am acceptat situația, am agreat să discutăm înainte de aparițiile mele publice. Fie mi s-a spus să nu merg la emisiuni, să nu apar public, fie încercau ușor-ușor să-mi impună niște teme de discuție, o agendă. Eu știam că nu reflectă realitatea, am fost transparent în fața suporterilor, nu mi-am dorit să ies și să spun lucruri neadevărate.

Am fost foarte puțin asociat cu succesul clubului, au fost alți oameni promovați și scoși în față, respectiv Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă. Ovidiu a avut un rol determinant în promovarea echipei, însă Andrei Nicolescu a ajutat într-o măsură limitată, dacă DDB ar fi funcționat la nivelul necesar, situația ar fi fost aceeași, Dinamo ar fi promovat.

În afară de banii aduși spre finalul sezonului, nu au avut alte merite (n.r. cei de la Red&White). Selecția jucătorilor a fost făcută de mine și de Laurențiu Angheluș (n.r. analist video) și pe aici, pe acolo de Gabi Glăvan, care n-a lucrat la Dinamo decât spre finalul ligii a doua, undeva din luna martie

Ne-am consultat cu el, ne-a ajutat, dar el era sub contract cu UTA Arad în acel moment”, a precizat Vlad Iacob, la GSP LIVE.

Dinamo a reușit să câștige primul meci oficial din 2024, 2-0 pe terenul campioanei Farul Constanța, dar situația „câinilor” este în continuare critică în clasament. Trupa lui Zeljko Kopic este pe ultimul loc, cu 19 puncte, la egalitate cu FC Botoșani.

Pentru Dinamo urmează duelul cu Oțelul Galați, de pe teren propriu. Partida va avea loc duminică, 18 februarie, de la ora 20:00.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Vlad Iacob, invitat la GSP LIVE

Citește și alte știri:

Eugen Trică a plecat de la echipă! Un UEFAntastic adus de urgență în locul lui
Gloria Băneasa
Eugen Trică a plecat de la echipă! Un UEFAntastic adus de urgență în locul lui
Reacția lui Răzvan Lucescu după eșecul din Cupă: „Panathinaikos e favorizată de arbitri și tot se plânge”
GRECIA
Reacția lui Răzvan Lucescu după eșecul din Cupă: „Panathinaikos e favorizată de arbitri și tot se plânge”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează